Asus’tan Yeni Dokunmatik Ultrabook™: VivoBook S551

Alışveriş Alışveriş Rehberi Asus’tan Yeni Dokunmatik Ultrabook™: VivoBook S551

Tarihler: 19 Haziran 2013 Çarşamba ~ 19 Ağustos 2013 Pazartesi

Firma: Asus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2013 ~ Ağu 19, 2013

ASUS, yeni VivoBook S551 ile dokunmatik tepki hızı ve ekran performansıyla pazar standartlarının önüne geçmenin yanı sıra şık ve portatif tasarımıyla da ön plana çıkıyor.

ASUS, yeni 15.6 inç dokunmatik ekranlı Ultrabook™ modeli VivoBook S551 ile kullanıcılara rakiplerinden çok daha hızlı tepkili ve hassas bir dokunmatik ekran deneyimi sunuyor.

ASUS VivoBook S551, en kalın noktasında sadece 22.5 mm’lik boyutlarıyla ultra ince yapısını şık ve fırçalanmış metalik tasarımla tamamlıyor. Dördüncü nesil Intel® Core™ işlemciler ve NVIDIA® GeForce® GT 740M ekran kartıyla üretkenlikten multimedyaya ve oyunlara kadar tüm uygulamalar için üstün performans sunuluyor. Ayrıca kompakt tasarıma uyarlanmış optik sürücü ve daha uzun süre kesintisiz kullanım sağlayan geliştirilmiş 6 saatlik pil ömrü de VivoBook S551’in öne çıkan özellikleri olarak göze çarpıyor.

Sezgisel dokunmatik kullanım
ASUS VivoBook S551, sınıfının en hızlı tepkili ve hassas dokunmatik ekran performansını sunuyor. Etkileşimi daha şeffaf ve akıcı kılan tüm Windows 8 komutları destekleniyor. ASUS bu deneyimi endüstri standartlarının ve gereksinimlerinin üzerinde performans sunan dokunmatik ekranlar kullanarak sağlıyor. Ekranlardaki dokunmatik algılayıcılar, Windows 8’in yeterli gördüğü 9 mm’lik algılama hassasiyetinin ötesinde 6 mm’lik üstün hassasiyetli dokunmatik giriş olanağı sunuyor. Böylece çizim ve tasarım gibi hassas dokunmatik kontrol gerektiren uygulamalarda üstün kullanıcı deneyimi garantileniyor.

Yüksek performans ve uzun pil ömrü
i7 işlemcilerin de dahil olduğu dördüncü nesil Intel® Core™ işlemcilerle donatılan ASUS VivoBook S551, daha önceki dokunmatik dizüstü bilgisayarların erişemediği çoklu görev performansı ve daha yüksek çözünürlüklü multimedya içerik sunuyor. Ultrabook™ tasarımından alışık olduğumuz kompakt yapıyı koruyan ASUS VivoBook S551, sistem uygulamalarını hızlandırmak için SSD cache kullanan hibrit depolama teknolojisine sahip. Ayrıca DVD kombo sürücüyle optik medya kullanımından da sizi geri bırakmıyor.

Ekran kartı olarak NVIDIA® 28 nm GPU teknolojisiyle üretilen DirectX® 11 destekli NVIDIA® GeForce® GT 740M kullanılan ASUS VivoBook S551, güçlü bir oyun dizüstü bilgisayarı olmanın yanı sıra Windows 8 ile popülerliğini artıran dokunmatik giriş tabanlı oyunlar için de harika bir platform olarak göze çarpıyor.

Intel® ve NVIDIA® teknolojileri üstün performans ve enerji verimliliğini birleştiriyor. Ayrıcalıklı ASUS güç yönetimi özellikleri ve üst sınıf batarya materyal kalitesiyle ASUS VivoBook S551, internette gezinme, sosyal ağların kullanımı ve Microsoft Office uygulamaları gibi genel kullanımda altı saatlik pil ömrü sunuyor. Böylece kullanıcılar daha uzun süre kesintisiz mobil kullanım kolaylığının ayrıcalığını yaşıyor.

Çekici metalik tasarım
ASUS VivoBook S551 üstün dokunmatik beceri ve performanstan fazlasını sunar. En kalın noktasında 22.5 mm inceliğe ulaşan ultra ince tasarımı sayesinde pil dahil sadece 2.4 kg’dır.

Dokulu yüzeylerde kullanılan fırçalanmış alüminyum ile seçkin bir görünümün yanı sıra kullanım avantajı da sunuluyor. Alüminyum, diğer metallerden daha hafif olmakla birlikte potansiyel şok ve çiziklere yüksek oranda dayanıklıdır ve ASUS VivoBook S551’in her koşulda soğuk kalmasına yardımcı olan verimli ısı dağıtımı sağlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT