Atasay Myras'ın Hasankeyf Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Atasay Myras'ın Hasankeyf Koleksiyonu

Tarihler: 11 Ağustos 2014 Pazartesi ~ 11 Ekim 2014 Cumartesi

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2014 ~ Eki 11, 2014

Efsaneleri ve tarihiyle bir çok tasarımcı ve sanatçıya ilham olan Hasankeyf bu kez coğrafyamızdan geçen kültürleri yorumlayan ve değerleri geleceğe kayıtlayan bir tasarım odağına sahip Myras markasının mücevherinde hayat buldu. Labirent kafes etkisindeki desenleri modern duruşlu formları ve kışın moda rengi beyaz ile bütünlenen haliyle bizi efsanelerin kollarına sardı. Modern dünyanın moda eğilimleri sizleri yalın formlarla buluştururken şık kadınların hikayeleri mezopotamyadan yola çıkıyor...

Abartısız şıklığı ön planda tutan Atasay Myras'ın Hasankeyf Koleksiyonu'na ait bu çok özel kolye ve küpe, kültürel moda keyfini yaşamayı seven kadınları temsil ediyor. Mistik izler taşıyan Myras'ın beyaz taşlı küpe ve kolyesi, geçmişi bugünlere taşımak isteyenler için özel olarak tasarlandı. Dünya trendlerini ön plana çıkaran stiliyle dikkat çeken bu özel kolye ve küpe seti, gece ve gündüz şıklığı için vazgeçilmez parçalar arasındaki yerini alıyor.

Altının gösterişi ve beyaz taşın sadeliği ile müthiş bir uyumla bir araya getirilen Atasay Myras Hasankeyf Koleksiyonu'na ait bu set, kültürel moda keyfini yaşamayı seven kadınları temsil ediyor.

Moda tasarımcısı Özlem Süer ile Arkeolog Editör Nezih Başgelen danışmanlığında ve Özgül Sokullu koordinatörlüğünde hazırlanan Myras Hasankeyf Koleksiyonu’nun birbirinden şık ve elegans tasarımlarıyla tanışmak için en yakın Atasay mağazasına uğrayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT