Atasay’dan Pırlanta ve Elmas Setlere Özel Fırsat!

Atasay’dan Pırlanta ve Elmas Setlere Özel Fırsat!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Atasay’dan Pırlanta ve Elmas Setlere Özel Fırsat!

Tarihler: 01 Ağustos 2017 Salı ~ 01 Ekim 2017 Pazar

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2017 ~ Eki 1, 2017

Mücevher modasına yön veren tasarımlarıyla göz kamaştıran Atasay’ın pırlanta ve elmas setleri, ışıltısıyla ve indirimli fiyatlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. 30 Eylül’e kadar çok özel fiyatlarla sunulacak benzersiz setler, kadınların güzelliğine güzellik katacak.

Atasay Mücevherat’ın farklı zevklere hitap eden pırlanta ve elmas setleri, çok özel fiyat avantajı ile kadınların hayallerini gerçeğe dönüştürecek. Atasay’ın Almas, Gifty, Lovever ve Coronet markalarına ait kolye ve küpeden oluşan eşsiz pırlanta ve elmas setleri, yaşamlarına ışıltı katmayı seven kadınlara tarz sahibi olmanın keyfini yaşatacak.

Atasay’ın zarif ve benzersiz elmas seti, 30 Eylül tarihine kadar; 9.990 TL yerine 4.990 TL, pırlanta setler ise 12.490 TL yerine 7.990 TL, 5.090 TL yerine 2.990 TL, 18.900 TL yerine 9.990 TL’lik satış fiyatı ile sunulacak.

Stoklarla sınırlı Atasay pırlanta ve elmas setlerine ulaşmak için en yakın Atasay mağazasına veya www.atasay.com’a uğramanız yeterli…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT