Avealılar, Home Sweet Home İndirimleriyle Evim Güzel Evim Diyecek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Avealılar, Home Sweet Home İndirimleriyle Evim Güzel Evim Diyecek

Tarihler: 21 Haziran 2012 Perşembe ~ 11 Temmuz 2012 Çarşamba

Firma: Home Sweet Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2012 ~ Tem 11, 2012

Avealılar; ev tekstili sektörünün lider markalarından Home Sweet Home’dan yapacakları tüm alışverişlerden yüzde 20 indirim kazanacak. Evlilik için özellikle yaz aylarını tercih eden Avealılar, Home Sweet Home’un sunduğu binlerce ürün arasından zevklerine en uygun ürünleri seçebilecek.

Türkiye’nin en çok konuşturan mobil iletişim operatörü Avea, müşterilerine ayrıcalıklı teklifler sunmak üzere “Alışveriş Avealıya Güzel” sloganıyla geliştirdiği iş ortaklıklarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de ve dünyada 11 binin üzerinde ev tekstili ürün yelpazesi sunan Home Sweet Home ile gerçekleştirilen iş ortaklığı ile Avealılar, alışverişlerinden anında yüzde 20 indirim kazanacak. .

11 Temmuz tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Home Sweet Home mağazalarından alışveriş yapan Avea müşterileri, yapacakları tüm ürün alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatından yararlanacak. Üstelik Sungate, Tiffany, Dorset Yeşil, Dorset Fildişi, Dorset Optik Beyaz ve Dorset Turkuaz nevresim takımlarından herhangi birini seçenler 198 TL yerine sadece 69 TL ödeyecek. .

Kazançlı alışveriş fırsatını değerlendirmek isteyen Avealılar; HSH yazıp, 5060’a SMS göndererek kampanya şifrelerini alabilecek. .

Kampanya hakkında daha fazla bilgiye www.avea.com.tr/avantajavea adresinden ulaşmak mümkün. .

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT