Avealılara, Samsung Galaxy S5 39 TL’den Başlayan Taksitlerle

Alışveriş Alışveriş Rehberi Avealılara, Samsung Galaxy S5 39 TL’den Başlayan Taksitlerle

Tarihler: 15 Nisan 2014 Salı ~ 15 Temmuz 2014 Salı

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2014 ~ Tem 15, 2014

Akıllı telefon penetrasyon oranıyla 10 çeyrektir sektör lideri olan Avea, Samsung Galaxy S serisinin amiral ürünü Galaxy S5’i, 39 TL’den başlayan ve 36 aya varan taksitlerle, Avea İletişim Merkezleri’nde teknoloji meraklılarıyla buluşturdu.

Türkiye’nin en yenilikçi mobil iletişim operatörü Avea, yüzde 37’lik akıllı telefon penetrasyon oranıyla sahip olduğu sektör liderliğini, kullanıcılarına sunduğu en son teknoloji akıllı telefonlarla perçinlemeyi sürdürüyor.

Avea, 5.1 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, 2.5 GHz 4 Çekirdekli işlemci ve Android 4.4.2 KitKat işletim sistemiyle piyasaya sürülen Samsung’un son teknoloji akıllı telefonu Galaxy S5’i, 36 aya varan taksitli alım seçenekleri ile kullanıcılarına sundu.

En cazip teklifler ve bol seçenekli tarifeler yine Avea’dan

Avealılar, gelişmiş ve yenilikçi özellikleriyle raflardaki yerini alan Samsung Galaxy S5’i tarifeye ek 39 TL’den başlayan fiyatlarla, dakika, sms ve internet paketli tarifelerle birlikte Avea İletişim Merkezleri’nden satın alabilecekler.

Samsung Galaxy S5’in peşin fiyatı ise, 16 GB için 2.199 TL, 32 GB içinse 2.299 TL olacak. Ayrıca, Galaxy S5’i peşin fiyatına satın alan Avelılara, ilk 3 ay boyunca 250 MB internet ise Avea tarafından hediye ediliyor.

Parmak izi okuyuculu Samsung Galaxy S5, ultra güç tasarrufu modunda yüzde 10 şarjla 24 saate kadar kullanılabilecek

Hızlı ağ bağlantısı, IP 67 Sertifikalı suya ve toza dayanıklı donanım özellikleriyle öne çıkan Samsung Galaxy S5; şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Kullanıcıların sağlıklı ve fit kalmalarına yardımcı olacak S Health 3.0 özelliğiyle de farkını hissettiren Galaxy S5; adım ölçer uygulaması ve kalp atış hızını ölçen sensörüyle, adeta kullanıcıların kişisel egzersiz koçu olma işlevini görüyor.

16 megapiksellik gelişmiş kamerası, kullanıcıların aynı anda, bir nesnenin belirli bir alanına odaklanmasını sağlarken; fotoğraf çekildikten sonra bile arka planı bulanıklaştırabilen Seçilebilir Odak (Selective Focus) özelliği sayesinde, Sığ Alan Derinliği (DOF) etkisi oluşturarak, profesyonel bir fotoğraf makinesinden beklenen etkileyici bir performans gösteriyor.

Hızlı Otomatik Odaklanma ve HDR (Zengin Ton) özellikleriyle de eşsiz bir fotoğraf ve video deneyimi sunan Samsung Galaxy S5, sahip olduğu parmak izi okuma teknolojisi ve PayPal işbirliğiyle de meraklılarına güvenli kullanım ve mobil ödeme imkânı sunuyor.

Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül: “Samsung Galaxy S5’i Avea ayrıcalıklarıyla müşterilerimizle buluşturacak olmanın heyecanı içindeyiz”

Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül, Avea’nın akıllı cihazlar için sunduğu birbirinden avantajlı teklif ve paketleriyle, 10 çeyrektir akıllı telefon penetrasyonunda sektör liderliğini sürdürdüğüne dikkat çekerek şunları söyledi:

“Günden güne hızla gelişen akıllı telefon teknolojileriyle birlikte, hayatımızın her alanını kolaylaştıran, üstün teknolojiye sahip akıllı telefonları kullanıcılarımıza sunmaya devam ediyoruz. Suya ve toza dayanıklı oluşu, parmak izi okuyucusu ve kalp ritmini ölçen sensör teknolojisi gibi yenilikçi özellikleriyle teknoloji meraklılarına ulaşan Samsung Galaxy S5’i, Türkiye’nin en yenilikçi mobil iletişim operatörü olarak yine avantajlı ve bol seçenekli tekliflerle müşterilerimize sunuyoruz.

Avealılar, kendilerine sunduğumuz diğer son teknoloji akıllı telefonlarda olduğu gibi, Samsung Galaxy S5’e de cihaz taksitlerini aylık olarak faturaları üzerinden kolaylıkla ödeyebilecekleri çok avantajlı taksit seçenekleri ile sahip olabilecekler.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT