Ayakkabılarda Kanz Konforu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ayakkabılarda Kanz Konforu

Tarihler: 13 Mayıs 2014 Salı ~ 13 Temmuz 2014 Pazar

Firma: Kanz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2014 ~ Tem 13, 2014

Kanz 2014 İlkbahar-Yaz ayakkabı koleksiyonu rengarenk ve cıvıl cıvıl seçenekleri ile miniklerin beğenisini kazanıyor. Tüm Türkiye’de Kanz ve S&D mağazalarında sunulan koleksiyonda fiyatlar oldukça cazip…

Bebek ve çocuk ayak sağlığı ve rahatlığı düşünülerek üretilen, %100 deri anatomik tabanlı Kanz ayakkabılar, kız ve erkekler için 19-34 numara aralığında hazırlanıyor. Koleksiyonda, yürümeye yeni başlayan çocuklar için Kanz İlk Adım Ayakkabıları da yer alıyor.

Hem sizin hem de çocuğunuzun rahatlığı için üretilen, yumuşak tabanlı ve kolay giydirilen Kanz ayakkabı modelleri ile çocuklar mutlu, sağlıklı ve konforlu adımlar atıyor.

Minik prens ve prenseslerin severek giyecekleri 2014 İlkbahar-Yaz sezonu için özel tasarlanan Kanz ayakkabılar, Kanz ve S&D mağazalarında sizleri bekliyor.

Oyunda, okulda veya tatilde hareketleri kısıtlanmayan çocuklar bu modelleri çok sevecek…

http://www.kanz.com.tr/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT