Ayaklar Çiçek Açıyor

Ayaklar Çiçek Açıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ayaklar Çiçek Açıyor

Tarihler: 22 Mayıs 2018 Salı ~ 22 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Butigo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2018 ~ Tem 22, 2018

2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yer alan birbirinden şık ayakkabı modelleri ile kadınların ayakları Butigo çiçekleriyle süsleniyor… Işıltılar ve metalik etkilerin hakimiyetindeki onlarca model ve rengarenk sneaker’lar, her gün için yeni bir ayakkabı alternatifi sunuyor.

Günün her anında rahat hareket etmeyi sevenler için nakış işlemeli sneaker modeller kurtarıcı olurken, maskülen tarzdan vazgeçemeyenlerin bahar kombinlerine zımba detaylı kalın tabanlı modeller eşlik ediyor. Rugan ve derinin birleştiği, hafif topuklu ayakkabılar, çalışanların ofis şıklığına şıklık katacak. Bahar havalarında uçuşan etek ve elbiseler Butigo’nun çiçek motifli ayakkabılarıyla tamamlanacak. Lazer kesimli, bağcık ve fiyonk detaylı modeller ise ister gündüz ister akşam etkinliklerinde kadınların ayaklarını bahar çiçekleriyle süsleyecek.

Uçuk pembe, taba, yeşil, beyaz, mavi ve siyah tonlarını rugan, dişli taban, zımba, pul ve zincir detaylarıyla zenginleştiren Butigo modelleri, bahar kombinlerine şık bir dokunuş yapacak.

Butigo’nun 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda yer alan birbirinden şık ayakkabı modellerini görmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT