Aydınlatmada İskandinav Etkisi:

Aydınlatmada İskandinav Etkisi:

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aydınlatmada İskandinav Etkisi:

Tarihler: 27 Mayıs 2019 Pazartesi ~ 27 Temmuz 2019 Cumartesi

Firma: Enza Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2019 ~ Tem 27, 2019

Sıra dışı tasarımlarıyla yaşam alanlarına ruh katan Enza Home, Tripod aydınlatma serisiyle İskandinav stiline göz kırpıyor. Ahşabın doğal ve güçlü tarzını aydınlatmaya taşıyan Tripod aydınlatma serisi özgün stiliyle fark yaratıyor.

Çağı yakalayan tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home, Tripod aydınlatma serisi ile son dönemde tüm dünyayı etkisi altına alan İskandinav stiline gönderme yapıyor. Özgün stili, şık ve modern tasarımıyla dikkat çeken Tripod aydınlatma serisi, ahşap tasarımların doğal ve güçlü tarzını, ışığın mekandaki etkili yansımalarıyla buluşturuyor.

Güçlü duruşuyla, aydınlatmanın dekorasyonda en önemli unsurlarından biri olduğunu bir kez daha ortaya koyan Tripod aydınlatma serisi, yaşam alanlarına siyahın asaletini taşıyor. Üç ayaklı formuyla benzersiz bir tarza sahip Tripod aydınlatma serisinde lambader ve abajur seçenekleri bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT