Aydınlatmalı Yeni Oyuncu Mouse’u Pulsefire Surge’ü Piyasaya Sürdü

Aydınlatmalı Yeni Oyuncu Mouse’u Pulsefire Surge’ü Piyasaya Sürdü

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aydınlatmalı Yeni Oyuncu Mouse’u Pulsefire Surge’ü Piyasaya Sürdü

Tarihler: 10 Nisan 2018 Salı ~ 10 Haziran 2018 Pazar

Firma: HyperX

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2018 ~ Haz 10, 2018

Dinamik 360-Derece RGB Çember Aydınlatma ve Pixart 3389 Sensörüyle 16.000 DPI Kingston® Technology Company Inc’in oyunculara yönelik bölümü olan HyperX®, HyperX Pulsefire Surge™ oyuncu mouse’unu piyasaya sürdüğünü duyurdu. Pulsefire Surge, Pxart 3389 sensörü ve 16.000 DPI çözünürlüğüyle üst düzey hassaslık sağlıyor. Omron anahtarlarının kullanıldığı sol ve sağ düğmeler 50 milyon tıklamaya kadar dayanmalarının yanı sıra olağanüstü tıklama hissi, tepkisi ve kararlılığı sunuyor. 360 derece göz alıcı RGB aydınlatma efektlerine de sahip olan mouse’u HyperX NGenuity™ yazılımıyla kişiselleştirmek mümkün. Bu sayede oyuncular sistemlerine veya çevrelerine uyan renkleri seçip çok daha etkileyici bir oyun deneyimi yaşayabiliyor. HyperX Pulsefire Surge oyuncu mouse’u yakın zaman önce, prestijli Red Dot 2018 ürün tasarımı ödülünü kazandı.

“Pulsefire Surge’ün tasarım sürecinde profesyonel oyun takımlarının ve oyun tutkunlarının biçim, uyum ve özelliklere ilişkin görüşlerine başvurduk.” diyen HyperX Kıdemli İş Birimi Müdürü Marcus Hermann, sözlerini şöyle sürdürüyor: “HyperX oyun ekipmanlarını; profesyonel oyuncular ve oyun tutkunlarına performans ve özelleştirme olanaklarını bir arada sunan yüksek kaliteli bir mouse ile tamamlamayı hedefliyorduk. Pulsefire Surge, bu mükemmellik standartlarını karşılıyor.”

Pulsefire Surge’de 16.000 DPI’a kadar destek veren 5 adet özelleştirilebilir yerleşik DPI ayarı bulunuyor. Oyuncular kendi bireysel tercihlerine veya tarzlarına göre istedikleri ayarı yapabiliyor. Dahili bellek1 sayesinde kullanıcılar, aydınlatma ayarlarını ve efektleri üç farklı profile kaydedebiliyor, istedikleri yerde bu profilleri kullanabiliyor. HyperX NGenuity yazılımıyla LED aydınlatmayı da özelleştirebilen kullanıcılar, 360 derecelik ışık çemberi, DPI düğmesi ve HyperX logosu için RGB renkler seçebiliyor. Ek olarak, sensör performansı ayarları, makrolar ve DPI ayarları gibi gelişmiş özelleştirme araçları da bulunuyor.

Oyun maratonlarının rahat geçmesi için tasarlanan Pulsefire Surge, daha akıcı hareket imkanı ve daha uzun ömür için örgülü, esnek bir kabloya sahip. Mouse’un konforlu simetrik tasarımında yer alan geniş taban sayesinde yüzeyler üzerinde çok daha akıcı hareket olanağı sağlanıyor.

Efsanevi HyperX güvenilirliğiyle gelen ve iki yıllık garantiye sahip olan Pulsefire Surge, KDV dahil 329 TL’lik fiyatla mayıs başında Türkiye’de satışa sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT