Ayna Başlık Projeksiyon Olanaklar Sağlıyor

Ayna Başlık Projeksiyon Olanaklar Sağlıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ayna Başlık Projeksiyon Olanaklar Sağlıyor

Tarihler: 15 Kasım 2017 Çarşamba ~ 15 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Panasonic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2017 ~ Oca 15, 2018

Dijital olarak kullanılan, dinamik ve göz alıcı hareketli projeksiyonlar yaratabilen "Ayna Başlık" çözümünü geliştirerek piyasaya süren Panasonic, böylece aksesuar yelpazesini de genişletti.

Panasonic'in profesyonel gösteriler için tasarlanan bu serisi, 6200 ila 30.000 lümenlik Panasonic projektörlere uygun dört modelde (ET-MH14, ET-MH15, ET-MH17 ve ET-MH18) müşterilere sunuluyor. Ayna Başlık bu sayede, hem sahne hem de tur etkinlikleri için ideal olmasıyla dikkat çekiyor.

Genişletilebilir Ayna Başlık, maksimum 180 derecelik bir yatay dönüş açısına ve 90 derecelik dikey dönüş açısına sahip. Hareketli ya da hareketsiz herhangi bir yüzeye resim, animasyon, video ve metin yansıtmak için hızlı ya da yavaş hareket edecek şekilde ayarlanabiliyor. "Statik projeksiyon artık geçmişte kaldı" diyen Avrupa Projektör Pazarlama Yöneticisi Hartmut Kulessa, sözlerine şöyle devam ediyor: "Bu seriyle yeni görsel deneyimlere yelken açıyoruz. Bu teknoloji; ışık tasarımı, projeksiyon ve iç tasarım alanlarında bugüne kadar erişilmemiş olanakları mümkün kılacak."

MH14 serisi çerçevelere hızlıca, kolayca ve emniyetli şekilde montaj edilebileceği gibi çerçeve olmadan da kullanılabiliyor. Temmuz 2017'de piyasaya sunulan Ayna Başlık'ın, kolay yapılandırılabilmesi amacıyla yüksek çözünürlüklü LED ekranı da bulunuyor. Ayna Başlık'ın nasıl çalıştığını izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT