B-G Store Yaz Koleksiyonu’nda Net Yüzde 50 İndirim

Alışveriş Alışveriş Rehberi B-G Store Yaz Koleksiyonu’nda Net Yüzde 50 İndirim

Tarihler: 06 Temmuz 2012 Cuma ~ 06 Eylül 2012 Perşembe

Firma: B-G Store

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2012 ~ Eyl 6, 2012

B&G Store Yaz Koleksiyonu’nda 4 Temmuz itibari ile net %50 indirimler başlıyor. B&G Store Yaz Koleksiyonu’ndan alışveriş etmeden yazı tamamlamayın.

Brezilya esintili Boaonda terlikler ve sağlıklı ayak gelişimine destek veren Naturino ayakkabılar İlkbahar-Yaz sezonunun yenilikçi ürünleri arasında yer alıyor. Ayrıca B&G Store mağazalarında ve sanal mağazada Osse markalı güneş gözlüğü ile de yaz aylarında gözlerde %100 korunma sağlanıyor. NBT JEANS markalı şortlar yazın sıcaklığına iyi gelirken, Riccione mayo ve Tyess bikinilerle denizlerde ve havuzlarda serinlik ve şıklık birlikte yakalanıyor.

B&G Store; Patrizia Pepe, Bikkembergs, Miss Sixty, Energie, Brooksfield gibi yurtdışında kendini kanıtlamış ve Türkiye’de de seçkin bir kitle tarafından tercih edilen dünyanın önde gelen markalarının çocuk line’larını Türkiye’ye getiriyor. Ayrıca dünyanın en seçkin bebeklerinin üzerinde görülen Baby Graziella markasının tüm ürün grupları da yine Türkiye’de sadece B&G Store’da satılıyor.

Türkiye’de üretilen BG Baby, NBT Jeans, Riccione, Tyess, Firstline, Riccione Basic markalarıyla da 0-14 yaş arası çocuk giyimine hizmet veren B&G Store’da; Firstline koleksiyonunun bir kısmı da İtalya’da dizayn edilip üretiliyor.

Onlıne Mağaza ile Tüm Yaz Koleksiyonu Evinize Geliyor

B&G Store’da bulabileceğiniz tüm ürünleri www.bgstoreonline.com’da bulabilirsiniz. Ayrıca kampanyalı ürünlerin %80’e varan indirim oranlarıyla sunulduğu sanal mağazada yaz alışverişinin keyfi şimdi internet üzerinden gerçekleşiyor.

www.bgstoreonline.com
www.bgstore.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT