B-G Store’da Minik Prensesinize Uygun Bir Koleksiyon Mutlaka Var

Alışveriş Alışveriş Rehberi B-G Store’da Minik Prensesinize Uygun Bir Koleksiyon Mutlaka Var

Tarihler: 02 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 02 Eylül 2012 Pazar

Firma: B-G Store

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2012 ~ Eyl 2, 2012

Dizayn ve üretimi B&G Store Model Üretim ve Geliştirme Merkezi’nde yapılan Riccione İlkbahar-Yaz koleksiyonu’nda; My Summer, Sweet Pink, Little Sailor, Tiny Dancer temalarıyla görücüye çıkmaya hazırlanan 4 farklı stille, minik prensesler canlı ve cıvıl cıvıl bir yaz yaşıyor. B&G Store Yaz Koleksiyonları’nda belirli ürünlerde %50’ye varan indirim fırsatıyla alışveriş yapılıyor.

My Summer koleksiyonunda yaza damgasını vuracak kiraz desenli tulumlar, yaz sıcağında tiril tiril esecek kiraz desenli elbiseler ve fırfırlı kat kat eteklerle kombinlenen baskılı t-shirtler var.

Sweet Pink koleksiyonunda; şeker pembesi ve açık yeşilin narin uyumu, çiçek desenleriyle buluşuyor. Piliseli elbiseler, fırfırlı etekler ve şık taşlarla bezenmiş tulumlarla minik prensesler şirinlikleriyle şaşırtacaklar.

Little Sailor koleksiyonu ise; kırmızı, lacivert ve beyaz renklerde denizci uyumunu yakalayan daha sportif bir görünümle şıklık yaratıyor. Spor şıklığın hakim olduğu, günlük giyebilecek elbiseler ve taytlı takımlarla minikler hem rahat hem de şık görünecekler.

Pastel tonların hakim olduğu Tiny Dancer koleksiyonunda, dantel ve viskon ağırlıklı kumaşlar kullanılıyor. Elbise ve taytlara, daha şık bir görünüm kazandıran saten aksesuarlar eklenerek, T-shirtlerde ise taşlı ve simli baskılar kullanılarak minik prensesler için şık ve masum bir yaz tasarlandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT