Babalar Günü’nde 'En Büyük Kahramanınızı' HP ile Sevindirin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar Günü’nde 'En Büyük Kahramanınızı' HP ile Sevindirin

Tarihler: 11 Haziran 2013 Salı ~ 16 Haziran 2013 Pazar

Firma: HP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2013 ~ Haz 16, 2013

Performans, ince görünüm, zarif tasarım ve çoklu ekran teknolojisini bir araya getiren HP Spectre XT TouchSmart Ultrabook ile babanız hem işinde hem hayatında kolaylıkla tanışıyor.

Her baba çocuğu için kahramandır. Kahraman babalar için en değerli hediye çocuklarının mutluluğu ve başarısı olsa da her çocuk ve annesi ailenin babasını Babalar Günü’nde gülümsetmek ister. Babalara alınacak hediye seçenekleri çokken doğru hediyeyi seçmek kolay olmayabiliyor. Windows 8’in çoklu dokunmatik deneyimini dizüstü bilgisayarlara getiren HP Spectre XT TouchSmart Ultrabook mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor. HP’nin şarkı, film ve diğer içeriklerin başka cihazlara hızlı aktarılmasına olanak tanıyan Intel® Thunderbolt teknolojisini kullanan ilk dizüstü bilgisayarı HP Spectre XT TouchSmart Ultrabook, 15,6 inçlik çoklu dokunmatik Radiance Full HD IPS ekranı ile kullanıcılara yüksek performans sunuyor. Sofistike metal tasarımı ile yalnızca 17,9 mm kalınlığında olan bu Ultrabook, babanızı klavye-fare rutininden kurtarıp eğlenceli dokunmatik kullanımla tanıştıracak.

HP Spectre XT TouchSmart Ultrabook sıcak yaz aylarında bilgisayarın “serin” şartlarda çalışmasını sağlayan HP CoolSense’in yanı sıra babanız ailenizden uzaktayken sizinle görüntülü görüşme yapabilmesini sağlayacak HP Truevision HD web kamerası özelliğine de sahip. Eğlence yazılımları arasında güçlü fotoğraf ve video düzenleme becerilerine sahip Adobe Photoshop® Elements 10 ve Adobe® Premiere Elements 10 yazılımlarının son sürümleri yer alıyor. HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook’a çeşitli siber tehditlere karşı ve veri güvenliği için bir yıl abonelik süreli Mutlak Veri Koruma (Absolute Data Protect), iki yıl abonelik süreli Norton Internet Security ve veri korumasına yönelik Hırsızlığa Karşı Intel (Intel Anti-Theft) yazılımları önceden yüklenmiş bulunuyor.

HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook ayrıca 90 gün abonelik süreli HP SmartFriend Setup Servisine de sahip. Söz konusu servis kullanıcılara PC’lerini kurup çalıştırmaları için teknik destekle birebir iletişim olanağı sunuyor. Wi-Fi’yi kurmak, virüsleri temizlemek ve yeni yazılımları kullanmayı öğrenmek bu servisle şimdi çok kolay!

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT