Babalar Günü’nde İkonik Şıklık

Babalar Günü’nde İkonik Şıklık

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar Günü’nde İkonik Şıklık

Tarihler: 01 Haziran 2020 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2020 Cumartesi

Firma: Raymond Weil

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2020 ~ Ağu 1, 2020

İsviçre’nin ünlü markası Raymond Weil’in, dünyanın en büyük saat montajcısı Sellita işbirliğiyle ürettiği markanın amiral gemisi “Freelancer” saat koleksiyonları arasından seçeceğiniz ikonik şıklıkla Babalar Günü’nü unutulmaz kılın.

Raymond Weil’in yarım asıra dayanan tarihini ve sektöre getirdiği özgür ruhlu bakışını simgeleyen “Freelancer” saat koleksiyonlarında yer alan ”Freelancer Calibre RW1212 Titanyum” ile koleksiyona yeni eklenen, geleneksel İsviçre saatlerini bambaşka bir tarzla yeniden yorumlayan göz alıcı yeşil kadran tasarımlı “Freelancer Calibre RW1212 Green” ile babanızın stilinde fark yaratın.

Kalite, uzmanlık ve işçiliğin sanata dönüştüğü Raymond Weil Freelancer koleksiyonu arasında yer alan saat altı yönünde açık kadranları ve ince işçiliğiyle detaylarda fark yaratan “Freelancer Calibre RW1212 Titanyum” ile “Freelancer Calibre RW1212 Green” tasarımlarından seçeceğiniz size özel saat ile babanızı özel hissettirin.

Çelik üzerine titanyum PVD kaplaması, 42 mm çelik kasası, siyah kauçuk bileziği ile “Freelancer Calibre RW1212 Titanyum” klasik ve spor şıklığı bir arada sunuyor.

Sofistike yeşil kadranıyla markanın sıra dışı ruhunu yansıtan “Freelancer Calibre RW1212 Green”, çelik üzerine titanyum PVD kaplaması, 42 mm çelik kasası, çelik bilezik ve tekstil kayış alternatifleriyle tüm saat tutkunu erkeklerin dikkatini çekiyor.

Saat dünyasının en çok satan saatleri arasında yer alan Raymond Weil Freelancer koleksiyonundan “Freelancer Calibre RW1212 Titanyum” ve ”Freelancer Calibre RW1212 Green” saatlerini Günsal Saat resmi satış noktalarında bulabilirsiniz.

  Raymond Weil “Freelancer Calibre RW1212 Titanyum” ve ”Freelancer Calibre RW1212 Green” saatleri 2 sene uluslararası garantiye ek olarak 1 sene daha garanti süresine sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT