Babalar Gününde Tüm Yollar Zidaya’ya Çıkıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar Gününde Tüm Yollar Zidaya’ya Çıkıyor!

Tarihler: 14 Haziran 2012 Perşembe ~ 17 Haziran 2012 Pazar

Firma: Zidaya.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2012 ~ Haz 17, 2012

Babalar Günü’ne Özel Hediye Seçenekleri % 70’e Varan İndirimle Online Alışveriş Dünyasının Yeni Mağazası Zidaya.com’da.

Türkiye’nin yeni online alışveriş merkezi Zidaya.com her zevke ve her bütçeye uygun yüzlerce ürün seçeneği ile “Babalar Günü”nde de sizleri bekliyor. Babalar günü alışverişinde tüm yollar Zidaya.com’a çıkıyor!

“Modanın Online Adresi” mottosuyla yüzlerce marka ve çeşitlilikte ürünü bir arada sunan Zidaya.com’un babalar gününe özel seçme ürünleri %70’e varan indirimlerle yer alıyor.

CCS Sarar, Kiğılı, Altınyıldız Classics, Adidas, Calvin Klein, Dagi, Damat&Tween, US Polo, Ray- ban, Dexter, Dük, Hugo Boss, Pierre Cardin gibi ünlü markaların giyim, ayakkabı, parfüm, spor ve aksesuar kategorilerindeki ürünlerinin arasından babanıza en uygun hediyeyi rahatlıkla seçebileceksiniz.

Yakın zamanda modaseverlerin yeni tutkusu olacak Zidaya.com’da sunulan yüzlerce ürün arasından dilediğinizi seçmeniz için yapmanız gereken tek şey www.zidaya.com adresine tıklamak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT