Babalar Günü’ne Özel Baba Koltuğuna İndirim

Babalar Günü’ne Özel Baba Koltuğuna İndirim

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar Günü’ne Özel Baba Koltuğuna İndirim

Tarihler: 19 Haziran 2020 Cuma ~ 19 Temmuz 2020 Pazar

Firma: Kelebek Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2020 ~ Tem 19, 2020

Esnek ve rahat dolgu malzemeleriyle maksimum konfor sağlayan Kelebek imzalı Bellar baba Koltuğu, Babalar Günü’ne özel %50 indirimli fiyatı ve “6 Ay Ödemesiz 60 Ay Vadeli Ödeme” kampanyasıyla babaların yüzünü güldürüyor.

Bellar baba koltuğu, ayak desteği ve sırtı yatırabilme özelliği ile evlerdeki konforu bir adım öteye taşıyor. Manuel mekanizmasıyla kolay ayağa kalkma, oturma ve sırt desteği sağlayan Bellar koltuklar, şık tasarımı ve 3 farklı renk seçeneğiyle her zevke hitap ediyor.

Ergonomik dizaynı ile dinlenme ve uzanmayı bir arada sevenler için tasarlanan Bellar baba koltuğu, Babalar Günü’ne özel %50 indirimli fiyatı ve “6 Ay Ödemesiz 60 Ay Vadeli Ödeme” kampanyasıyla babalarına rahat edeceği koltuğu hediye etmek isteyenleri bekliyor.

Babanıza konfor hediye etmek için, Bellar baba koltuğunu web adresinde inceleyebilir, 444 1 805 hattı üzerinden ücretsiz mimarlık hizmetinden yararlanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT