Babalar İçin En Özel Hediyeler İKEA’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar İçin En Özel Hediyeler İKEA’dan

Tarihler: 14 Haziran 2012 Perşembe ~ 17 Haziran 2012 Pazar

Firma: İKEA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2012 ~ Haz 17, 2012

İKEA Babalar Günü’nde babanıza sevginizi en iyi şekilde anlatmanın binlerce yolunu sunuyor. Bu yıl 17 Haziran’daki Babalar Gününü İKEAmağazalarındaki 8.000 çeşidi aşkın hediye alternatifleri arasından, O’nu ne kadar iyi tanıdığınızı gösteren bir ürünü seçerek kutlayın. Babalar Günü için, her zevke ve her bütçeye uygun binlerce çeşit hediye alternatiflerinin yanı sıra İKEA mağazaları, Babalar gününde ailece keyifli bir gün geçirmek isteyenler için de alternatif mekanlar arasında yer alıyor.

Babanıza olan sevginizi İKEA ürünleriyle anlatın

Babanız bahçeyle ilgilenmeyi ya da bahçede, balkonda vakit geçirmeyi seviyorsa İKEA‘nın bahçe ve balkon mobilya ve aksesuarları tam O’na göre!

Güneş ve rüzgar enerjili sarkıt lamba

Güneş ve rüzgar enerjili yer aydınlatması

Ofiste ya da evde çalışma odasında uzun saatler geçiren babalar içinse yine onların hayatını kolaylaştıracak çok çeşitli hediye alternatifleri İKEA’da …

İKEADAVE diz üstü bilgisayar masası veya BRÄDA dizüstü bilgisayar desteği yle evde çalışmayı seven babaların günlük hayatı kolaylaşıyor, onlara masa başı yerine istedikleri her alanda çalışma özgürlüğü sağlanıyor.

Dilerseniz çalışma alanını renklendirerek babanıza güzel bir süpriz de hazırlayabilirsiniz. İKEA ürün gamında size ilham verecek birçok ürün ve örnek çalışma odasından babanıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Televizyon izlemeyi seven hatta kumandayı elinden bırakmayan babaları İKEAFLÖRT kumanda çantası ile mutlu edebilir,tüm kumandaları babaların elinin altına getiirebilirsiniz.. , TV’de maç keyfini yaşamak isteyen babalar içinse İKEA‘nın ergonomik konforlu koltukları ve uzanma koltukları ile rahat puflarını tercih edebilirsiniz.

Bu yıl Babalar Günü için hediyenizi seçmeden önce size en yakın İKEAmağazasına uğrayın, binlerce çeşit hediye alternatifi arasından hem babanızın zevkine, hem de bütçenize uygun hediyeyi seçin.

İKEA Üstelik İKEA mağazalarında Axess’e özel İKEAAile Kart sahiplerine 12 taksit ve 3 ay ekstre erteleme fırsatları sunuluyor. İKEA ile Kartı olmayan İKEA ziyaretçileri, mağazalardaki Aile Kart başvuru noktalarından İKEAAile kartlarına anında ve ücretsiz sahip olabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT