Babalar Profilo’nun Tost Makinesini Çok Sevecek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar Profilo’nun Tost Makinesini Çok Sevecek

Tarihler: 11 Haziran 2013 Salı ~ 16 Haziran 2013 Pazar

Firma: Profilo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2013 ~ Haz 16, 2013

Hangi baba her istediğinde pratik ve lezzetli öğünler hazırlamak istemez?

Profilo TTM 7620 V tost makinesi babalarınıza bu mutluluğu yaşatmak için sizleri Profilo bayilerine davet ediyor.

Babalar Günü’nün en güzel hediyesini arayanlar, ideal seçenekleri yine Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nde buluyor. Profilo TTM 7620 V tost makinesi babaları bir gün değil her gün mutlu edecek bir hediye önerisi.

Profilo’nun 1800 watt gücündeki tost makinesi, ızgara ve sıcak tutma amaçlı, alt üst ısıtmalı 310x220 mm ebatlarında geniş bir pişirme alanına sahip. Tost makinesinin yapışmaz, çıkarılabilir ve kolay temizlenebilir plakaları tost, sandviç hazırlamanın yanı sıra ve her türlü ızgara işleminin zahmetsizce yapabilmesine olanak tanıyor. Bu sayede babalar evde yalnız kaldıklarında ya da çocuklarına hızlı ve pratik yemek hazırlamak istediklerinde Profilo tost makinesinin hünerlerinden faydalanabiliyor.

Siyah tasarımıyla en cool babanın bile kullanmadan edemeyeceği Profilo tost makinesi şık, paslanmaz çelik gövdesi ve yağ akıtma kanallı ızgara plakaları ile rahatlık sunuyor. Makinenin 180 derece açılabilir özellikli kapağı sayesinde ızgara olarakta kullanılabilen tost makinesi pratik yemek hazırlamayı keyfe dönüştürüyor. Dikey pozisyonda saklanma özelliği ile tost makinesi her tip mutfakta da kolaylıkla saklanabiliyor.

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT