Babalara Eşsiz Hediye Seçenekleri

Babalara Eşsiz Hediye Seçenekleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalara Eşsiz Hediye Seçenekleri

Tarihler: 28 Mayıs 2019 Salı ~ 28 Temmuz 2019 Pazar

Firma: Tommy Hilfiger

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2019 ~ Tem 28, 2019

Tommy Hilfiger keten şort ve gömlekleri ile babalara yeni bir tarz sunuyor. Yaz aylarında tiril tiril, terletmeyen keten kumaşlarla babaları rahat ettirmek Tommy Hilfiger’ın keten şort ve gömlekleriyle mümkün… Çocuklarına her zaman destek olan ve varlıkları ile güç veren babalar için Tommy Hilfiger benzersiz hediye seçenekleri sunuyor.

Sıcak yaz aylarında en çok tercih edilen keten kumaşlar Tommy Hilfiger’ın ayrıcalığı ile seçkin bir koleksiyon ile babasına hediye arayışı içerisinde olanların beğenisine sunuluyor. Farklı renklerdeki keten şort ve gömlekler birbirleriyle kombinlenip serin havalarda üzerine bir Tommy Hilfiger, TommyJeans, TommyXLewis, Hilfiger Collection sweatshirt, kot ceket veya merserize kazaklarla tamamlanabiliyor.

Tommy Hilfiger’ın babalar için sunduğu zamansız ve yaz boyunca bir etkinlikten diğerine geçişi mümkün kılan keten şort, gömlek ve diğer koleksiyon parçaları stil sahibi hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT