Babanız İçin Aradığınız Hediye Silk Cashmere’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babanız İçin Aradığınız Hediye Silk Cashmere’de

Tarihler: 11 Haziran 2013 Salı ~ 16 Haziran 2013 Pazar

Firma: Silk & Cashmere

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2013 ~ Haz 16, 2013

Babanız kadar güvenilir ve dayanıklı ürünleri ile Silk & Cashmere, Babalar Günü’nde babasını unutulmaz hediyelerle ile sevindirmek isteyenlerin yine ilk adresi oluyor. Üstelik 250 TL ve üzeri alışverişlerinizde Babalar Günü’ne özel saf ipek kravat hediye…

Silk & Cashmere giyim tarzında sade ve bir o kadar iddialı olmayı seçen babalar için ulaşılabilir lüksü; üstün kumaş dokusuyla hazırlanmış zamansız tasarımlarla sunuyor. Silk & Cashmere’in ayrıcalıklı bir stil yaratan Erkek Koleksiyonu’ndan saf ipek bir gömlek, klasik çizgisinden spor giyimde de vazgeçmeyen babalar için polo yaka tişört, ya da süveter alabileceğini hediyelerden sadece bir kaçı... Yazın terletmeyen, nefes alan dokusuyla alerji yapmayan Silk & Cashmere ürünleri babanıza çok yakışacak.

Geçtiğimiz aylarda satışa sunulup, parfüm tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelen“Touch by S&C for Men” parfümü ise, günün her saati rahatlıkla kullanılabilecek notalara sahip… Babanızın güven veren kokusuyla birleşerek hafızalarda unutulmaz bir yer eden tılsımlı parfüm markanın en özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Ayrıca tüm Silk & Cashmere mağazalarında erkek ürünlerinden yapacağınız 250 TL ve üzerindeki alışverişlerinizde saf ipek kravat, Silk & Cashmere’in babanıza hediyesi…

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT