Babanıza En Güzel Hediyeler DESA’da

Babanıza En Güzel Hediyeler DESA’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babanıza En Güzel Hediyeler DESA’da

Tarihler: 08 Haziran 2016 Çarşamba ~ 19 Haziran 2016 Pazar

Firma: DESA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2016 ~ Haz 19, 2016

DESA, şıklığına önem veren, tarz sahibi babalara yönelik en güzel Babalar Günü hediye alternatiflerini sunuyor. Bu özel günde babasına şık ve kalıcı bir hediye vermek isteyenler soluğu DESA mağazalarında alıyor.

2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda erkeklere yönelik ayakkabıdan cekete, kemerden cüzdana geniş bir ürün yelpazesi sunan DESA koleksiyonu, Babalar Günü için en ideal hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.

DESA koleksiyonunda yer alan parçalar her tarz ve stile hitap ediyor. Koleksiyonda, babanızın iş hayatında kullanabileceği birbirinden ağırbaşlı ve şık parçaların yanı sıra, günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceği spor parçalar da yer alıyor.

Renkli modeller, yazın gelişiyle beraber DESA Erkek ayakkabı koleksiyonunda da öne çıkıyor. Bu sezon özellikle erkek ayakkabı koleksiyonundaki parlak modeller ve renkli taban detayları dikkat çekiyor. Bu modeller, modayı yakından takip eden, tarz sahibi ve modern babalar için ideal hediye seçeneği oluyor ve çarpıcı bir görünüm yaratıyor.

Erkek ayakkabı koleksiyonunda, klasik tarzından ödün vermeyen babalara yönelik olarak ise, erkeklerin vazgeçilmezi olan siyah ve kahve tonlarının yanı sıra lacivert, bordo, haki gibi renkler ön plana çıkıyor.

Koleksiyonda, beylerin iş hayatında ve şık davetlerde tercih edebilecekleri klasik ve ağır parçaların yanı sıra, günlük sportif şıklığın anahtarı olan deri ve süet spor ceketler de yer alıyor. Babanızın tarzına göre seçeceğiniz klasik ya da spor ince ceketler, serin yaz akşamlarının vazgeçilmezi oluyor ve babanıza kullanışlı ve şık bir hediye vermenizi sağlıyor.

DESA, bu Babalar Günü’nde babasını ince düşünülmüş, detaycı bir hediyeyle mutlu etmek isteyenler için ise geniş bir aksesuar koleksiyonu sunuyor. Aksesuar koleksiyonunda yer alan cüzdan ve anahtarlıklar babanıza ona daima sizi hatırlatacak bir hediye vermenizi sağlıyor ve bu özel günü ölümsüz kılıyor. Bu Babalar Günü’nde de babanıza verdiğiniz değeri ve beslediğiniz sonsuz sevgiyi anlatmanın yolu DESA’dan geçiyor.

Babalargünü2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT