Babanızı Gereksiz Yüklerinden Kurtarın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babanızı Gereksiz Yüklerinden Kurtarın

Tarihler: 11 Haziran 2013 Salı ~ 16 Haziran 2013 Pazar

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2013 ~ Haz 16, 2013

Ağır dizüstü cihazlardan ve kalın tabletlerden yorgun düşen babalar için en profesyonel hediye seçeneği Lenovo’dan geliyor. ThinkPad ailesinin son gözdesi ThinkPad Tablet 2, dünyanın Windows 8 Pro işletim sistemli en hafif tableti olarak babaları gereksiz ağırlıklardan kurtarıyor.

Bu yıl “Babalar Günü” için en özel hediye arayanlara bir seçenek de Lenovo’dan geliyor. Dünyanın en büyük PC üreticilerinden Lenovo, şıklığından, mobil hayattan ve iş hayatından vazgeçemeyen babalar için Lenovo ThinkPad Tablet 2’yi öneriyor. Dünyanın en hafif Win 8’li tableti olarak adlandırılan ThinkPad Tablet 2 cihazı, göz kamaştırıcı tasarımı, inceliği, hafifliği, uzun pil ömrü, sorunsuz internet bağlantısı ve çoklu dokunmatik rahatlığıyla bugüne kadar pazarda yer alan en iddialı kurumsal tablet olarak tam da babaların ihtiyaçlarını karşılıyor. Cihaz, opsiyonel sunduğu kalem ve ergonomik klavyesiyle de babaların gönlünü kazanacak.

Sınıfının En Hafifi

Windows 8 işletim sistemli tabletler arasında 565 gram hafifliği ile sınıfındaki diğer tabletlerden çok daha hafif olan ThinkPad Tablet 2, 10.1 inç ekran boyutuna, 0.34 inç’lik inceliğe, 1366x768 piksel çözünürlüğe ve 2GB Ram ile 64 GB dahili hafızaya da sahip. Intel® Atom™ Z2760 işlemcisiyle kullanılan bu cihaz, 10 saatlik pil ömrü ile de kullanıcılarına büyük bir rahatlık sağlıyor.

Ön kamerası 2MP, 720p HD ve arka flaşlı kamerası 8 MP otomatik odak özelliğine sahip olan ThinkPad Tablet, böylece kullanıcılara iş dışında da keyifli vakit geçirme olanağı sunuyor. Kullanılabilir kalem opsiyonu ile de zaman zaman defter niteliği görecek olan bu cihaz, Bluetooth ®, Mini HDMI, Mini MicroSD yuvası, tam boyutlu USB’, micro SD kart slotuna sahip.

Özellikleri:
10mm’den Daha İnce, sadece 560 gr
10.1 inç ekran ((16:9) HD WXGA (1366x768))
2 GB
64 GB10 Saat Pil Ömrü
Parmak İzi Okuyucu
8 MP Arka / 2MP Ön Kamera
Tam boy USB portu & Micro SD kart slotu
Opsiyonel kalem
Opsiyonel ergonomik klavye seçeneği
Wi-Fi, 3G, NFC bağlantı özellikleri

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT