Babanızın Hayatını Kolaylaştıracak Hediyeler

Babanızın Hayatını Kolaylaştıracak Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babanızın Hayatını Kolaylaştıracak Hediyeler

Tarihler: 10 Haziran 2019 Pazartesi ~ 16 Haziran 2019 Pazar

Firma: Tekzen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2019 ~ Haz 16, 2019

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, Babalar Günü’nde babasına ne hediye alacağına karar veremeyenlere birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor

Babalarını bir gün değil her gün mutlu edecek cazip hediye seçenekleri sunan Tekzen, “Babalar Günü” hediye alternatifleriyle babanızın yüzünü güldürecek.

Tekzen, Babalar Günü’nde babasına ne alacağına henüz karar veremeyenler için birbirinden kullanışlı hediye alternatifi sunuyor. Bakımına özen gösteren babalara kişisel bakım ürünleri, çayını ve kahvesini daima sıcak içmeyi seven babalara kullanışlı termoslar, doğayı seven kampçı ruhlu babalara portatif çadırlar ve uyku tulumu gibi birbirinden farklı hediyelerle babanızın bu özel gününü renklendirebilirsiniz.

Tekzen, 59 ilde 138 mağazasında kaliteli ürünleri uygun fiyatlara sunarken ürün çeşitliliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Fedakarlığın diğer adı babalarımızın kalbine dokunacak birçok hediye alternatifi Tekzen mağazalarında ve Tekzen’in online alışveriş kanalı www.tekzen.com.tr’de alıcılarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT