Babanızın Uzun Yıllar Kullanabileceği Telefon: Nokia 5.1 Plus!

Babanızın Uzun Yıllar Kullanabileceği Telefon: Nokia 5.1 Plus!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babanızın Uzun Yıllar Kullanabileceği Telefon: Nokia 5.1 Plus!

Tarihler: 11 Haziran 2019 Salı ~ 16 Haziran 2019 Pazar

Firma: Nokia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2019 ~ Haz 16, 2019

Telefon değiştirmekten sıkılan babanızı, 2 yıl boyunca işletim sistemi, 3 yıl boyunca her ay güvenlik güncellemesi alacak bir Nokia ile mutlu edin.

Nokia telefonlarının evi HMD Global, en güzel Babalar Günü hediyesini Nokia 5.1 Plus modeliyle sunuyor. Turkcell mağazaları ve online kanalında satışta bulunan Nokia 5.1 Plus,. Uygun fiyatı ve güçlü performansıyla öne çıkan Nokia 5.1 Plus, 13 MP ve 5 MP çift arka kamerası ve 8MP ön kamerasıyla Babalar Günü'nün en unutulmaz anlarını tüm canlılığıyla ölümsüz kılıyor. 5.8 inç ekranıyla da beklentileri en iyi şekilde karşılıyor.

Tüketicilerin uygun fiyatlı ve uzun süre kullanıma uygun olan akıllı telefon ihtiyacını karşılamak üzere yola çıkan HMD Global, uzun pil ömrü ve dayanıklı Nokia telefonları Google ile özel anlaşması çerçevesinde sürekli güncel tutarak telefon değiştirme trendine son veriyor. Nokia akıllı telefonlar, 2 yıl boyunca sürekli işletim sistemi güncellemeleri, 3 yıl boyunca da her ay güvenlik yaması alıyor. Böylece bir Nokia akıllı telefonu satın aldıktan yıllar sonra bile telefon kendisini yenilemeye devam ediyor, hep güncel kalarak her gün daha iyi bir deneyim sağlıyor.

Gelişmiş yapay zeka teknolojisiyle fark yaratan Android 9 Pie güncellemesiyle gelen Nokia 5.1 Plus, ayrıca geniş depolama alanı ve uzun pil ömrüyle beklenenden fazlasını sunuyor.

Nokia 5.1 Plus, peşine kontratlı satışta 1499 TL fiyatıyla tüm Turkcell bayilerinde ve www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/nokia-5-1-plus adresinde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT