Babasının Şarjsız Kalmasını İstemeyenlere

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babasının Şarjsız Kalmasını İstemeyenlere

Tarihler: 09 Haziran 2014 Pazartesi ~ 16 Haziran 2014 Pazartesi

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2014 ~ Haz 16, 2014

Sony, Babalar Günü’nde, sürekli hareket halinde olan babaların çok işine yarayacak bir hediye seçeneği sunuyor. 5,000 mAh’lik oldukça yüksek pil kapasitesine sahip olan ultra ince CP-F5 taşınabilir USB şarj cihazları, sürekli bağlı kalma isteği ve ihtiyacını karşılayarak mobil zamanların vazgeçilmezi oluyor.

Sony, Babalar Günü hediyesi olarak, babaların hayatını kolaylaştıracak taşınabilir şarj cihazlarını öneriyor. 5.000mAh CP-F5 taşınabilir USB şarj cihazı ile sürekli bağlı ve mobil kalma ihtiyacını karşılarken dijital ekipmanlara renk katıyor.

9,4 mm kalınlıkta ultra slim alüminyum gövde ile 5.000mAh gibi etkileyici bir pil kapasitesine sahip olan CP-F5, iki akıllı telefonu tam şarj edebilecek depolama yeteneğine sahip . Sadece 156 gram ağırlığı ile çanta ya da ceplere fazla yük olmaması, taşınabilir USB şarj cihazını ofis dışında veya tatilde uzun bir gün geçirirken ideal hale getiriyor.

Sony’nin Lityum-iyon polimer teknolojisine dayanan yeni şarj cihazı, taşınabilir cihazların hızlı şarj edilmesine imkan veren 1,5A’lik yüksek çıkışa sahip olmanın yanı sıra 1.000 defa yeniden şarj edilebiliyor ve şarj edildikten 1 yıl sonra bile kapasitesinin yüzde 90’ını koruyor. CP-F5’in yeniden şarj edilmesi de oldukça zahmetsiz. Sadece AC adaptöre veya bilgisayarınızın üzerindeki USB bağlantı noktasına takmak yeterli oluyor. LED göstergesi pil kapasitesini dikkat çekecek şekilde gösteriyor.

gümüş, siyah, mavi, ve kırmızı1 renklerde temin edilebilen CP-F5 Taşınabilir USB Şarj Cihazı, paketinden çıkar çıkmaz kullanıma hazır. Bu sayede herhangi bir cihazın pili bitmek üzereyse, CP-F5’i satın alır almaz acil enerji ihtiyacını karşılamak mümkün oluyor.

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT