Bağbozumuna Uzanmak; Bağarası Kanepe

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bağbozumuna Uzanmak; Bağarası Kanepe

Tarihler: 27 Haziran 2014 Cuma ~ 27 Ağustos 2014 Çarşamba

Firma: Bağarası Kanepe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2014 ~ Ağu 27, 2014

Bağbozumu dönemlerinden esin alarak vücut bulan Faruk Malhan tasarımı Bağarası kanepe, asma altında geçen akşamüstü saatlerinin dinginliğini yaşam alanlarınıza taşıyor. Bağarası kanepe sedirlerden ilham alan şekli ve incelikle işlenmiş dokusuyla dikkat çekiyor.


Şehir hayatının temposunda yaşadığımız yorgunluğu atmak için bir bağbozumu vaktine yola çıkıyoruz bu kez. Akşam esintisinde hem ruhu hem de bedeni dinlendirmek üzere oturulan sedirlerin verdiği huzur modern yaşam alanlarımıza bir asma altı etkisiyle konuk oluyor. Bağarası kanepe yorgunluğumuzu bıraktığımız tatlı bir akşamüstü esintisi yaşam alanlarımızı rahatlatırken ruhumuzu sarıp sarmalıyor.

Bağarası kanepenin oturma yüzeyi için kapitone kaplama tercih ediliyor. Kanepe, iskeletini saran etekleri sayesinde bir sediri andırıyor. Kaplama üzerindeki dikişleri Türk kültürünün izlerini taşıyan incelikte şekillenmiş. Kanepe, sırt kısmındaki kavisler ve açıların yanı sıra vücudun şeklini alan özel sünger kullanımı sayesinde kavramını da tanımlar nitelikte. Yanına sehpa koyularak L kanepe şeklini de alabilen Bağarası kanepe tek başına da çok etkili bir tasarım olarak dikkat çekiyor. Bağarası kanepenin açılı tasarlanmış ahşap ayaklarındaki eğim, minderli tasarımı son derece konforlu bir dinlenme sağlıyor. Ahşap ayakları istenildiğinde ceviz istenildiğinde antik meşe ile kaplanabiliyor. Kanepe ve yastıklar için farklı renk alternatifleri ve bu alternatiflerden oluşan farklı kombin seçenekleri sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT