Bahar Enerjisini Kadınların Ayaklarına Taşıyor!

Bahar Enerjisini Kadınların Ayaklarına Taşıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bahar Enerjisini Kadınların Ayaklarına Taşıyor!

Tarihler: 11 Nisan 2018 Çarşamba ~ 11 Haziran 2018 Pazartesi

Firma: Kinetix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2018 ~ Haz 11, 2018

Kinetix’in 2018 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu baharın renklerini ayaklara taşıyan yepyeni modelleriyle günün her anında fark yaratmanızı, rahatlığın yanı sıra şık ve trendy görünmenizi sağlıyor.

Baharın enerjisinden ilham alarak hazırlanan Kinetix İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, sezon trendlerini yakından takip edenlerin günlük yaşamda rahatlıkla kullanabileceği sportif ürünler sunuyor.

Kinetix Fashion Athletic Koleksiyonu ile moda ve sporu bir araya getiren Kinetix; farklı renklerin bir arada kullanıldığı tasarımları ile sokak kombinleriniz için şık alternatifler sunuyor. Spor aktivitelerinin en büyük destekçisi olan Kinetix Athletic Koleksiyonu koşu, yürüyüş ve egzersiz yaparken kullanabileceğiniz ve aynı zamanda rahatlığı nedeniyle günlük olarak da tercih edebileceğiniz spor ayakkabılardan oluşuyor. Koleksiyonda yer alan jel tabanlı ayakkabılar hafif ve konforlu bir yürüyüş deneyimi yaşatırken, yumuşak dokulu ve esnek tabanlı modeller ise ayağı sararak keyifli yürüyüşlere eşlik ediyor.Modellerde ağırlıklı olarak beyaz, mavi, bordo, gri, pembe ve pastel tonlar öne çıkıyor.

Metalik şerit detayların yer aldığı ayakkabıların yanı sıra bağcıklı ve bağcıksız modellerin de bulunduğu koleksiyonla Kinetix, son trend’leri ve sportif detayları bir arada sunuyor. Kinetix’in 2018 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nu tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr web sitesinde ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT