Bahar Sofraları LAV ile Renkleniyor

Bahar Sofraları LAV ile Renkleniyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bahar Sofraları LAV ile Renkleniyor

Tarihler: 28 Mart 2018 Çarşamba ~ 28 Mayıs 2018 Pazartesi

Firma: LAV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2018 ~ May 28, 2018

Yenilikçi ve modern tasarımlarıyla olduğu kadar farklı sunum önerileriyle de ilham veren LAV, baharı canlı renklerle karşılıyor. Özgün akordeon formu ve 6 farklı renk seçeneği ile soğuk içeceklerinize ve tatlı sunumlarınıza ayrı bir heyecan katan LAV Elegan bardakları, bahar sofralarını görsel bir ziyafete dönüştürüyor.

Baharın enerjisini şık sunumlarla sofralara taşıyan LAV Elegan bardakları www.lav.com.tr internet mağazasından da satın alınabiliyor. Camın yenilikçi markası LAV, baharın gelişini renkli bir festival havasında kutluyor. Özgün akordeon formunun yanı sıra tasarımındaki ince detaylarla da fark yaratan LAV Elegan bardakları, 6 farklı renk seçeneğiyle baharınızı daha da hareketlendirmeye hazırlanıyor. Bahar güneşinin içinizi ısıttığı zamanlarda LAV Elegan bardakları renkleri ve tasarımı ile içecek dışında renkli tatlı sunumlarınıza da ilham vererek, rüya gibi sofralar hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Baharın yenileyici enerjisine eşlik eden LAV Elegan bardakları, 6 renk seçeneği ile tüm LAV satış noktalarında ve www.lav.com.tr internet mağazasında yenilik tutkunlarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT