Bahar Wonderland Koleksiyon

Bahar Wonderland Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bahar Wonderland Koleksiyon

Tarihler: 19 Şubat 2018 Pazartesi ~ 19 Nisan 2018 Perşembe

Firma: Oxxo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2018 ~ Nis 19, 2018

Oxxo, mevsimin hafifliğini özgün desenlerle ve dokunuşlarla yorumladığı “Wonderland” koleksiyonuyla şehirli kadının stilini tekrar yorumluyor. Bahar aylarına hareket katacak renkli koleksiyonları, baharın kilit parçaları ve tasarımlarıyla rahat, rengarenk bir yaz stili vadediyor.

İnce detayları ve çarpıcı renkleriyle dikkat çeken koleksiyon kumaş yapısı ve formuyla da özgürlük sunuyor. Trençkotlar, mid tonlarda bol kesim pantolonlar, asimetrik kesimli, kayık yaka formlu bluzlar sezonun olmazsa olmaz parçalarını bir arada sunuyor. Koleksiyonda canlı renklerde nakışlar barındıran basicler, fırfır detaylar, değişik örgü oyunları ise baharın ruhunu yaşatıyor. Triko modellerde cut out detaylar ile hareketlilik sağlanırken alt gruplarda paça ve dikiş geçişleri göze çarpıyor.

Koleksiyona ilkbaharın sıcak renkleri, turuncu, yeşil, beyaz, mavi, pembe tonlarıyla hareket ve dinamizm katarken, askılı çantalar stilinizi tamamlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT