Baharı Ağva’da karşılayın!

Baharı Ağva’da karşılayın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Baharı Ağva’da karşılayın!

Tarihler: 27 Kasım 2017 Pazartesi ~ 27 Ocak 2018 Cumartesi

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2017 ~ Oca 27, 2018

Avustralyalı giyim markası Forever New’un düzenlediği çekiliş ile bir kişi, 10 - 11 Mart tarihlerinde Ağva’daki Tranquilla River Lodge’da çift kişilik hafta sonu tatili ve 1000 TL değerinde hediye çeki kazanıyor. Çekilişe katılmak için tek yapılması gereken, 10 Ocak 2018 tarihine kadar www.forevernew.com.tr/cekilis sayfasındaki kısa formu doldurmak.

 

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, internet sitesi üzerinden düzenlediği çekilişle bir kişiye çift kişilik Ağva tatili ve 1000 TL değerinde çek hediye ediyor.

10 Ocak 2018 tarihine kadar, Ağva tatili çekiliş sayfası olan www.forevernew.com.tr/cekilisbağlantısındaki formu dolduran bir kişi, bahar mevsimini doğanın kucağında, kuş sesleriyle karşılıyor. Kazanan kişi, 10 - 11 Mart 2018’de, Ağva Göksu Nehri kıyısındaki Tranquilla River Lodge’da, sevdiği bir kişiyle birlikte bir gece iki gün, kahvaltı dahil konaklamanın sahibi oluyor. Talihlinin yaşadığı şehre göre, gidiş - dönüş uçak biletleri ya da araçla transferi de Forever New tarafından karşılanıyor.

 

Çekilişi kazanan kişiye ayrıca, 1 Haziran 2018 tarihine kadar Forever New’un tüm mağazalarında geçerli olan, 1000 TL değerinde hediye çeki sunuluyor. Talihli, bu çek ile şehirli kadınların şık ve sofistike imajını yansıtan Forever New koleksiyonundan dilediği parçaları seçebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT