Baharı Eşsiz Fırsatlarla Karşılıyor

Baharı Eşsiz Fırsatlarla Karşılıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Baharı Eşsiz Fırsatlarla Karşılıyor

Tarihler: 13 Mart 2018 Salı ~ 13 Mayıs 2018 Pazar

Firma: Fairmont Quasar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2018 ~ May 13, 2018

Fairmont Quasar İstanbul’un bünyesinde hizmet veren dünyaca ünlü Willow Stream SPA, bahar aylarını değerlendirmek ve yaza hazır bir şekilde girmek isteyenler için eşsiz teklifler sunuyor!

Atmosferi, ayrıcalıklı hizmetleri ve yenilikçi yöntemleri ile dünyanın en lüks ve özel spa’ları arasında yer alan Willow Stream Spa’nın 30 Nisan’a kadar geçerli olacak bahar fırsatlarında üç ayrı teklif bulunuyor.

Bambunun ve Meyve Özlerinin İyileştirici Etkisi ile Canlanın

Cildi ölü derilerden arındıran bambu, meyve enzimleri ve çoklu meyve asitlerinin vücuda parlaklık kazandıran canlandırıcı tekniklerle kullanıldığı ve cilt yapısını iyileştiren “Brightening Bamboo Body Scrub” 60 veya 90 dakikalık seçenekler ve %20 daha az ödeme ayrıcalığı ile sunuluyor. Uygulamaya bağışıklık sistemini destekleyen ve cilde sağlıklı bir parlaklık veren Kerstin Florian “Brightening Up Smoothie” eşlik ediyor.

Yazı Pırıl Pırıl Bir Ciltle Karşılayın

Cildi derinlemesine temizleyen ve arındıran yüz bakımlarından “Youtful Glow” ise yağlı, hassas veya mat görünümlü ciltler için özel olarak uygulanıyor. Terapist eşliğinde yapılacak kapsamlı muayene sonrasında cilt durumunuza özel bir uygulama planlanarak, etkisi hemen görülen ve uzun süren sonuçlar hedefleniyor. Profesyonel Multi-Acid Complex peeling ve temizleyici organik maskenin de uygulandığı bu eşsiz yüz bakımı, %20 fiyat ayrıcalığı ile yaza ışıldayan bir cilt ile girmek isteyenleri bekliyor.

“Summer Slimming” ile Forma Girin

Willow Stream Spa’nın bahara özel sunduğu avantajlı tekliflerinden bir diğeri de detoks etkili scrub uygulamasıyla vücudu sıkılaştırıp hatları belirginleştirirken, klinik olarak kanıtlanmış sonuçlarıyla selülitleri azaltan “Summer Slimming” uygulaması. Zengin yosun içeriğiyle metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olan “Spirulina Superfood Smoothie” nin eşlik ettiği bu sıkılaştırıcı uygulama Nisan sonuna kadar %25 fiyatla sunuluyor. Dahası, bu özel bakımı alan konuklar spa’nın sunduğu hizmetlere ve ıslak alanlara ücretsiz erişim sağlarken, kişisel eğitmen ile bir adet hediye özel dersten de faydalanabiliyor. Hedeflerine daha hızlı ulaşmak isteyenler, “Vücut İnceltici Uygulama” bakımını paketler halinde de satın alabiliyor. Özel fiyatlarla sunulan 5’li, 10’lu ve 20’li paketler, fazla kilolardan kurtulup, vücudu şekillendirerek yazı karşılamak isteyen konukları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT