Baharın Enerjisi Mağazalarda!

Baharın Enerjisi Mağazalarda!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Baharın Enerjisi Mağazalarda!

Tarihler: 27 Şubat 2018 Salı ~ 27 Nisan 2018 Cuma

Firma: Colin's

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2018 ~ Nis 27, 2018

Jean odaklı moda ürünlerinin öncüsü COLIN’S, yaklaşan ilkbaharın enerjisini yeni ürünleriyle mağazalarına taşıyor!

İlkbahar ruhu, yenileyen enerjisi ve ılık esintisi ile COLIN’S mağazalarındaki yerini almaya başladı. Yepyeni, uçuş uçuş ve özgün modeller ile bahara merhaba diyen COLIN’S, yeni sezonunun ipuçlarını da veriyor. Çarpıcı detaylarla dikkat çeken modeller, rahatlığından günün hiçbir saatinde ödün vermek istemeyenlerin de yardımına koşuyor.

Bahar mevsiminin vazgeçilmezi baskılı tişörtlerin yanı sıra, ceket ve gömlek modelleriyle de dikkat çeken koleksiyonlar, COLIN’S’e has dinamik ve cool tarzıyla mağazalara bahar nefesini getiriyor.

Kadın koleksiyonunda aksesuar detayları ile bahara özgü rengarenk ve uçuşan kumaşlar heyecan uyandırıyor. İlhamını 90’lı yıllardan alan şeritli etek ve pantolonların yanı sıra bohem stile atıfta bulunan desenler de dikkat çekiyor. Birbirinden iddialı boyfriend ceketler ise şimdiden serin gün batımlarının vazgeçilmezi olmaya aday.

Baharın her zaman en gözdesi denim ceketler, yeni gri rengi ile erkeklerin hem gündelik ve hem de özel buluşma kombinlerinin tamamlayıcısı olacak. Katlandığında iki farklı rengin ortaya çıktığı iç kumaş detaylı gömlekler ise hem rahat hem de havalı bir görünüm sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT