Bahçe ve Teras Zamanı

Bahçe ve Teras Zamanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bahçe ve Teras Zamanı

Tarihler: 18 Nisan 2018 Çarşamba ~ 18 Haziran 2018 Pazartesi

Firma: addresistanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2018 ~ Haz 18, 2018

Havaların ısınmasıyla yazın gelişinin habercisi bahçe ve teraslar rengarenk dekorasyon ürünleri ile keyifli yaşam alanlarına dönüşüyor. Yeşilin, mavinin, pembenin tüm tonlarını sunan bahçe ve teraslar doğal ve huzurlu bir ortam sunuyor. Teraslarda kullanılan mobilya, aydınlatma ve objeler’ de kullanılan tropik çizgiler sürprizler sunuyor. addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi dış mekan dekorasyonunda sunduğu tasarım ürünleriyle zarif ve dinamik yaşam alanları yaratmanıza yardımcı oluyor.

Evinizin bahçesinde ya da terasında kullanacağınız masa, aydınlatma, sandalye, puf, sehpa ve dinlenme koltukları zarif tasarımları ve ortama kattıkları enerjileri ile atmosfere ayrı bir hava katacak.

Bahçe ve teraslarını hem kullanışlı hem de şık dekore etmek isteyenler için alternatif bahçe mobilyaları ve dekorasyon ürünleri ziyaretçilerini addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi’nde bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT