Ballerina Flowers

Ballerina Flowers

Tarihler: 28 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 28 Temmuz 2018 Cumartesi

Firma: Lovekini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2018 ~ Tem 28, 2018

LOVEKINI, 2018 plaj koleksiyonunda ilhamını balerinlerin zerafetinden alıyor. ‘Ballerina Flowers’ isimli koleksiyonuyla günlük hayatındaki şıklığı plaja yansıtmak isteyen kadınlar için rahat parçaların yanında renkleri ile öne çıkan bikini ve mayolar sunuyor. Sunumunu ve ilhamını bir balerinin zarafetinden ve bir bale temsilinin büyüsünden alan LOVEKINI; aynı zamanda bu estetiği bir akademisyenin titiz, muntazam ve detaycı çalışmasıyla birleştirerek lüks ve eşsiz bir deneyim sunuyor.

LOVEKINI mayo, bikini ve cover-up’larında şifon çiçek işlemelerinin öne çıktığı koleksiyonuyla plajlara renk katıyor. Tasarımların kumaş ve materyalleri, İtalya’dan özenle seçilerek özel bir işçilikle üretiliyor. Doğanın muhteşem element renklerinden bilimsel gerçeklik ile yararlanan LOVEKINI, tasarımlarında farklı ve eşsiz renkler sunuyor. Bu sezon 70’lerin esintisini; yüksek bel bikiniler, tek omuz mayolar ve parlak kumaşlar ile plajlarda da hissediyoruz.

LOVEKINI’nin ‘Ballerina Flowers’ koleksiyonunda pastel tonlu imza renklerinin yanında plaj partilerinin vazgeçilmezi olacak parlak, glitter materyaller, gold ve bronze renklerden oluşan Limited Edition bir line da bulunuyor. Plajda anne- kız konsepti ile aynı stile sahip olmak isteyen anneler için özel bir koleksiyonu da bulunuyor.

LOVEKINI ‘nin tasarımlarına; LOVEKINI Nişantaşı mağazasında, Bodrum Palmarina’da, İtalya’da, Milano ve Forte dei Marmi’de, Kıbrıs’ta Limassol’de ve Yunanistan’da ise Santorini, Kifisia ve Chania’da bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT