Bambum Sağlıklı Ev Gereçleri ile Mutfaklar Daha Sağlıklı, Daha Çevreci

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bambum Sağlıklı Ev Gereçleri ile Mutfaklar Daha Sağlıklı, Daha Çevreci

Tarihler: 15 Ağustos 2012 Çarşamba ~ 15 Ekim 2012 Pazartesi

Firma: Bambum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2012 ~ Eki 15, 2012

Alışılagelmiş mutfak kültürü ve sağlıksız beslenme alışkanlıkları Bambumle değişiyor! Bambum, sunduğu “sağlıklı ev gereçleri” ile mutfaklarda devrim yaratırken, tüketicileri sağlıklı beslenme yönünde bilinçlendiriyor.

Mutfağınızda bir yandan lezzetli yemekler yaparken bir yandan da yiyeceklerinizin doğal vitaminleri korumaya ve üstelik bunu ekolojik malzemeler yardımı ile yapmaya ne dersiniz?

Sağlıklı mutfak gereçlerinin öncü markası Bambum yenilikçi, estetik, çevreci ve doğal ürünler ile mutfaklara “%100 Sağlık ve %100 Doğallık” katıyor. Dünyanın en hızlı yetişen bitkisi bambudan üretilen mutfak gereçleri; besinlerinizin lezzetini ve en önemlisi de vitaminlerini koruyor. Yapı itibari ile antibakteriyel olan bambu bitkisinden hazırlanan Bambum mutfak gereçleri, bakteri barındırmıyor, kesme esnasında ekmek, sebze ve meyvelerinizin vitaminleri koruyor, saklama ve servis etme esnasında da kokuları birbirine karıştırmadan pratik çözümler sunuyor.

100’e yakın ürün çeşitliliği ile her ihtiyacınızı karşılıyor…
Bıçaklardan bıçak bileyicisine, kesme tahtalarından baharatlıklara, saklama kaplarından tepsilere, ekmek saklama kaplarına, bulaşıklıklara ve hatta mumluklara kadar 20 ürün kategorisinde 100’e yakın ürün sunan Bambum, mutfaktaki tüm ihtiyaçlarınız için alternatif ve doğal çözümler sunuyor. Üstelik Bambum’un ürün gamı tüketici talep ve ihtiyaçlarına göre sürekli genişliyor…

Tasarım Ödülü Sahibi ürünler...
Bambum’un sunduğu “sağlıklı ev gereçleri” estetik olarak da tüketicilerin zevkine hitap ediyor. Bambu bitkisinin verdiği sağlık ve dayanıklılık unsurları, üretimde özel tasarımlar ile birleşiyor ve tüketici için vazgeçilmez olan ev gereçleri ortaya çıkıyor. Özellikle 2011 yılında İF Tasarım Ödüllü alan “Bambum Ekmek Bıçağı” mutfakların gözdesi olmaya aday…

Bambu doğal duruşu ile bulunduğu ortama sıcaklık ve zenginlik katar. Bambunun verdiği sıcaklık ve hijyenik yapı sayesinde kendinizi daha iyi hissedecek ve daha sağlıklı beslenmeye yöneleceksiniz. Bambu bitkisinin hayatınıza getirdiği bu “sağlık” hissi ile daha sağlıklı yiyeceklere yönelip, vitaminleri kaybolmayan meyve ve sebzelerinizi keyifle tüketeceksiniz. Kısacası Bambum mutfak ve ev gereçleri kullandığınızda sağlığınıza sağlık katacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT