Banana Republic Sonbaharı Kuzey Avrupa’da Karşılıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Banana Republic Sonbaharı Kuzey Avrupa’da Karşılıyor

Tarihler: 04 Eylül 2015 Cuma ~ 04 Kasım 2015 Çarşamba

Firma: Banana Republic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 4, 2015 ~ Kas 4, 2015

Geçtiğimiz sezon “Yolculuk” temasıyla bizleri çöllerden kumsallara götüren Banana Republic, 2015 Sonbahar sezonu için rotasını Kuzey Avrupa’ya çeviriyor.

Stockholm, Amsterdam, Antwerp ve Kopenhag gibi şehirlerden ilham alan koleksiyon, bölgenin mimari ve grafik yapısı ve pratik stiline duyulan hayranlığı yansıtıyor.

Kuzey Avrupa’nın ferah ve dingin deniz temasından esas alan koleksiyonda balıkçı kesimli kazaklar, denizci detaylı denim parçalar başrolde.

Koleksiyondaki baskın bordo tonları, militer yeşil tonlarıyla bir araya geliyor. Grilerle birleşen mavi tonları ise koleksiyonun renk paletinde güzel sürprizler yapıyor.

Sezonun değişken havasına ve farklı okazyonlara uygun fonksiyonel ürünleriyle, şıklığı rahatlıktan ödün vermeden gündüzden geceye taşıyan koleksiyon, tüm Banana Republic mağazalarında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT