Banyosunu Yenilemek İsteyenlere Özel Tasarımlar

Banyosunu Yenilemek İsteyenlere Özel Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Banyosunu Yenilemek İsteyenlere Özel Tasarımlar

Tarihler: 31 Temmuz 2019 Çarşamba ~ 30 Eylül 2019 Pazartesi

Firma: Koçtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2019 ~ Eyl 30, 2019

Yaşamın olduğu her yeri geliştirmek ve güzelleştirmek için hizmet veren Koçtaş, banyosunu yenilemek isteyenler için kazandıran bir kampanya sunuyor. 8 Ağustos tarihine kadar Koçtaş Kart ayrıcalığıyla banyo, batarya ve tesisat reyonlarından alışveriş yapanlar; her 300 TL’lik harcamalarında 50 TL, toplamda ise 200 TL puan kazanıyor. Koçtaş, farklı model ve ölçülerdeki banyo dolabı, klozet, duş sistemi, batarya, set üstü aksesuarı, paspas gibi her ihtiyaca ve bütçeye uygun yüzlerce ürünü tek çatı altında buluşturuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler Koçtaş mağazalarını, koctas.com.tr ya da Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edilebilir.

Banyolara dair A’dan Z’ye tüm ürün ve çözüm önerilerini uygun bütçelerle müşterileriyle buluşturan Koçtaş, kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor. 8 Ağustos tarihine kadar Koçtaş Kart ayrıcalığıyla banyo, batarya ve tesisat reyonlarından yapılacak alışverişlerde, her 300 TL’ye 50 TL puan, toplamda ise 200 TL puan kazanmak mümkün. Kampanyadan kazanılan puanlar 31 Ağustos tarihine kadar kullanılabiliyor.

Kampanya kapsamındaki reyonlardan 300 TL’lik alışveriş yapanlar kazandıkları 50 TL puanla paspas ya da set üstü aksesuarlarını, 1.200 TL’lik banyo dolabı satın alanlar ise kazandıkları 300 TL puanla lavabo bataryasını ücretsiz alabiliyor.

Koçtaş; banyo dolaplarından set üstü aksesuarlara kadar banyolar için ihtiyaç duyulan tüm ürün ve çözüm önerilerini bir arada sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT