Bayram Alışverişlerinin Vazgeçilmez Adresi; BNG

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Alışverişlerinin Vazgeçilmez Adresi; BNG

Tarihler: 15 Ağustos 2012 Çarşamba ~ 15 Ekim 2012 Pazartesi

Firma: BNG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2012 ~ Eki 15, 2012

Çarpıcı koleksiyonlarında natürelliği zarafet ile harmanlayan BNG, modayı takip etmek yerine kendini keşfetmeyi bilen, stil sahibi kadınlara Şeker Bayramı’nda da alışveriş keyfini yaşatıyor.

Kendini özel hissetmek isteyen kadınlar için farklı tasarımlar sunan BNG, geniş ürün yelpazesinde bulanan sıra dışı parçaları kadınların beğenisine sunarak bayramın en şık kadını olmanızı sağlıyor.

Tüm koleksiyonlarında kadınların rahatlığını ve şıklığını ön planda tutan BNG, birbirinden özel parçalardan oluşan iddialı elbise modelleri ile BNG kadınlarının daha çekici bir görünüm kazanmalarını, boynu açıkta bırakan, derin ve asimetrik kesim bluzları ile vücudun terlemesini önleyerek rahat bir nefes almasını sağlıyor. Ayrıca sıra dışı hırka modelleri ve siyahın beyazla benzersiz uyumu ile de kadınların feminen cazibelerini desteklemeye devam edecek.

Kadınların güzelliğini ve mutluluğunu tamamlayan BNG, bayram alışverişlerinin yeni adresi olarak size ve sevdiklerinize sunduğu birbirinden özel hediye seçenekleriyle bu yıl bayram heyecanınıza ortak olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT