Bayram Sevinci Yaşatan Çikolatalar

Bayram Sevinci Yaşatan Çikolatalar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Sevinci Yaşatan Çikolatalar

Tarihler: 07 Ağustos 2019 Çarşamba ~ 07 Ekim 2019 Pazartesi

Firma: Kahve Dünyası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 7, 2019 ~ Eki 7, 2019

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, bayramda evlerinde misafir ağırlayanlar ve ziyaretlere eli boş gitmek istemeyenler için birbirinden leziz ve şık tasarımlı çikolatalar sunuyor. Gaziantep’in meşhur kırmızı fıstıklarını sütlü veya bitter çeşitleriyle yeniden yorumlayan Roche’dan enfes dolgusuyla lezzeti katlanan Lavi’ye, klasiklerden el yapımı spesiyallere uzanan çeşitler, bayram mutluluğunu doyasıya yaşatıyor.

Dünyanın en kaliteli kakao çekirdeklerinin yetiştiği Gana ve Fildişi Sahili menşeli kakaolarla doğal ve katkısız çikolatalar üreten Kahve Dünyası, büyük küçük herkesin Kurban Bayramı coşkusuna ortak oluyor.

Enfes bir lezzet deneyimi: Roche
Kahve Dünyası çikolataları her yaşa, zevke ve damak tadına hitap ediyor. Gaziantep’in meşhur kırmızı fıstıklarını sütlü veya bitter çeşitleriyle yeniden yorumlayan Roche, damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Çikolatanın en leziz hali ve bütün fıstık parçalarını buluşturan el yapımı Roche, tasarım kutusuyla da en özel ve leziz bayram hediyelerinden birini oluşturuyor.

Klasiklerinden sofistike tasarımlara
Sütlü ve bitter çeşitleriyle Madlen, klasikten vazgeçmeyenlere aradıkları lezzetin çok daha fazlasını sunuyor. Hindistan cevizi veya kakao kaplı, bitter ya da sütlü çikolata dolgusuyla damaklarda unutulmaz bir tat bırakan Trüf’ün sırrı da, gerçek kakao ve el yapımı üretiminden geliyor. Bademden çileğe, karamelden tropikal meyvelere birbirinden özel lezzetlerin gerçek çikolata ile buluştuğu Spesiyal ise sofistike sunumuyla bayramın tadını doyasıya çıkarmak isteyenlerin tercihi alıyor.

Çikolatanın renkli dünyası!
Rengarenk paketli tasarımıyla çocukları eğlendirirken büyükleri de eski bayram günlerine götüren Lavi, çikolatasının içindeki sürprizlerle mutluluk yaşatıyor. Lavi’nin bitter veya sütlü yumuşacık dolgusunun lezzeti, fındık, Antep fıstığı veya frambuaz ile katlanıyor.

Çocukların ve atıştırmalık sevenlerin vazgeçilmezi: Bonte
Sütlü çikolata, bitter çikolata ve portakal parçacıklı çeşitleri bulunan Bonte ise içindeki çıtır çıtır bisküvisiyle çikolatadan fazlasını sunuyor. Rengarenk ve eğlenceli kovasıyla Bonte hem çocukların hem de atıştırmalık sevenlerin bayramına neşe katıyor.

En kalite malzemelerle doğal ve taze çikolata
Kahve Dünyası, tüm ürünlerinde olduğu gibi çikolatalarını da kendi fabrikalarında en kalite malzemelerle üretiyor. Her biri çikolata tutkunu olan maharetli ustaların ürettiği lezzetler, en doğal ve taze halleriyle bayramda evlerinde misafir ağırlayanlar ve ziyaretlere eli boş gitmek istemeyenler için özel bir alternatif oluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT