Bayram Şıklığı ECCO ile Tamamlanıyor

Bayram Şıklığı ECCO ile Tamamlanıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Şıklığı ECCO ile Tamamlanıyor

Tarihler: 16 Ağustos 2018 Perşembe ~ 16 Ekim 2018 Salı

Firma: ECCO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2018 ~ Eki 16, 2018

İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO, sezonun en yeni ve üstün teknolojiye sahip ürünleriyle, bayram seyahatlerinde de sizleri yalnız bırakmıyor. Danimarkalı ayakkabı ve deri devi ECCO, 26 Ağustos 2018 tarihine kadar yeni sezon ikinci ürün alımlarında geçerli olacak “%25 indirim” fırsatı ile bayram keyfini ayağınıza getiriyor.

Başarılı tasarım felsefesini stil ve konfor üzerine inşa eden ve “ayakkabı ayağı takip etmeli” mottosuyla hayata geçiren ECCO, sevenlerine bayram hediyesi tadında indirim fırsatı sunuyor. Şimdi, 26 Ağustos 2018 tarihine kadar ECCO mağazalarından yapacağınız alışverişlerde ikinci ürüne %25 bayram indirimi ile sahip olabilir; bu bayramda da şıklığınızla göz kamaştırabilirsiniz.

Günlük hayatta olduğu kadar bayramda da şıklığından ve rahatlığından ödün vermeyenlerin favori markası ECCO’nun sezonun öne çıkan renkleriyle şekillenen ayakkabı, sandalet ve çanta modellerine indirimli sahip olma fırsatını kaçırmayın.

ECCO’nun birbirinden özel, üstün teknolojiye sahip şık tasarımlı ürünlerini, Marmara Forum’da, Forum İstanbul’da, Mall of İstanbul’da, ÖzdilekPark’ta, Çekmeköy Metro Garden’da, CITY’S Nişantaşı’nda, Tepe Nautilus AVM’de, Viaport Avm’de ve Palladium AVM’de bulunan ECCO mağazalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT