Bayram şıklığının adresi Gizia GATE

Bayram şıklığının adresi Gizia GATE

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram şıklığının adresi Gizia GATE

Tarihler: 27 Ağustos 2017 Pazar ~ 27 Ekim 2017 Cuma

Firma: Gizia Gate

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2017 ~ Eki 27, 2017

Gizia GATE, sezonun en hit tasarım parçaları ve seçkin markalardan oluşan hediye seçenekleriyle bayram öncesi sizleri keyifli bir alışveriş deneyimine davet ediyor.

Türkiye’nin en beğenilen ve takip edilen tasarımcılarının koleksiyonlarını aynı çatı altında satışa sunan Gizia GATE, en iddialı, göz alıcı ve özel tasarım parçalarıyla yeni sezonda hem kendiniz için hem de sevdiklerinize bir çok hediye alternatifini birarada sunuyor.

Gizia GATE İstanbul’da 2. adresinde
Gizia GATE, Abdi İpekçi Caddesi’nden sonra şimdi de İstanbul Zorlu Center’da moda tutkunlarını ağırlıyor. Genç yetenekler ve sürpriz markaların sonbahar kış koleksiyonlarının yer aldığı Gizia Gate Zorlu, yıl içinde misafir tasarımcılara da ev sahipliği yapacak.

Yeni sezonun en hit tasarım parçaları GATE’de
Bora Aksu, Dilek Hanif, Dice Kayek, Hakaan Yıldırım, Mehtap Elaidi, Özgür Masur, Raissa & Vanessa, Tuvanam, T.A.G.G, Zeynep Tosun, Zeynep Erdoğan gibi ünlü Türk tasarımcılarına ek ayakkabı tasarım markalarının aralarında bulunduğu özel parçalar Gate’te sonbahar stilinize eşlik ediyor. Her biri bir mücevher kadar çekici clutchları, özgün, el yapımı aksesuarları ile stilinizi tamamlayacak alternatifler ve daha fazlası Gate’in özel hediye seçenekleriyle sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT