Bayram Şıklığınızı Home Store ile Tamamlayın

Bayram Şıklığınızı Home Store ile Tamamlayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Şıklığınızı Home Store ile Tamamlayın

Tarihler: 28 Haziran 2016 Salı ~ 28 Ağustos 2016 Pazar

Firma: Home Store

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2016 ~ Ağu 28, 2016

Türkiye’nin ünlü moda markası Home Store, bayramda tüm ürünlerde uyguladığı yüzde 50 indirimiyle, kalite ve şıklığa önem veren moda tutkunlarını karşılıyor.

Modanın vazgeçilmez adresi Home Store, tercihini her zaman şıklık, konfor ve kaliteden yana kullanmak isteyen müşterilerine yüzde 50 yaz indirimini sunuyor.

Desenli, salaş-uzun seçenekli hırkalar, farklı kumaş tercihleriyle tulum ve pantolonlar ve deri ceketler gibi birbirinden farklı ürünleri bünyesinde barındıran Home Store, yüzde 50 yaz indirimiyle müşterilerini bekliyor.

Bu bayram tüm dikkatler Home Store’la sizin üzerinizde
Home Store’un özgün tasarımlarından vazgeçemeyen müşterileri, yüzde 50 yaz indirimiyle ceketlerden elbiselere, çanta ve aksesuarlardan ayakkabılara kadar tüm Home Store ürünlere uygun fiyatlarla sahip oluyor.

Kadınların gardırobunun vazgeçilmezi Home Store, yaza özel yüzde 50 indiriminden yararlanmak isteyen müşterilerini tüm Home Store mağazalarında ve www.homestore.com.tr ‘de bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT