Bayram Sofralarına LAV Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Sofralarına LAV Şıklığı

Tarihler: 23 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 23 Eylül 2014 Salı

Firma: LAV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2014 ~ Eyl 23, 2014

Bayram ziyaretlerindeki lezzetli ikramlara şık ve zarif sunumlar LAV’da bir araya geliyor. LAV’ın altın efektli şekerlik ve çay setleri, altın ışıltısının asaletini bayram sohbetlerine taşıyor.

Tasarımlarında kullanılan sıra dışı ve sofistike ayrıntılarıyla ışık saçan Lâv, özgün tasarımları ile bayram sohbetlerine de renk katıyor.

Altın efektlerinin hakim olduğu Lâv tasarımları, bu bayramın en şık ikramlıkları olarak sofralarda yerini alıyor. Altının ışıltısının yansıtıldığı Roma çay fincanı seti ve çiçek deseni oyunlarıyla hareketlenen Floras1 çay bardağı seti, çay ikramlarının yeni vazgeçilmezi olmaya aday. Şeker Bayramı’nın olmazsa olmazı şekerler ve çikolatalar da Lâv’ın altınla zenginleştirilen şekerlikleriyle göz kamaştırıyor. Altın renkli çerezlikler de takımı tamamlayan diğer aksesuarlar…

Bayramda konuklarını ağırlayan hanımlar, ikramlarının lezzeti kadar sunumlarıyla da övgüyü topluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT