Bayram Ziyaretleri Saray Çikolata Çeşitleri İle Tatlanıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Ziyaretleri Saray Çikolata Çeşitleri İle Tatlanıyor

Tarihler: 22 Eylül 2015 Salı ~ 22 Kasım 2015 Pazar

Firma: Saray

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2015 ~ Kas 22, 2015

Türkiye’nin sevilen bisküvi markası Saray, Kurban Bayramı’nda hem ailenizin hem sevdiklerinizin bayram neşesini ikiye katlıyor. Saray’ın birbirinden lezzetli çikolata çeşitleri ile yüzler gülerken, sosyal medyayı yakından takip eden Saray tutkunları lezzet dolu hediyelerin sahibi oluyor.

Bisküvileriyle olduğu kadar çikolata çeşitleriyle de evlerin ve sofraların vazgeçilmez markası Saray, Kurban Bayramı neşesini ikiye katlamaya hazırlanıyor. Aile olmanın, dostluğun, saygı ve sevginin öneminin daha da arttığı bayramlar, Saray’ın birbirinden lezzetli çikolata çeşitleri ile tatlanıyor.

Saray’ın birbirinden özel çikolata lezzetlerinden Saray Madlen Sütlü ve Bitter Çikolata ile Cevher Fındıklı Sütlü Çikolata çeşitleri bayram ziyaretlerinin neşesini katlıyor. Saray’ın dekoratif kutuları ile dikkat çeken, lezzetli Sütlü ve Bitter Madlen Çikolataları ile içi krema ve fındık dolgulu Cevher Fındıklı Sütlü Çikolatası bayramın tadına tat katıyor. 280 gr Saray Madlen Sütlü ve Bitter Çikolata ve 500 gr Cevher Fındıklı Sütlü Çikolata çeşitleri Metro, Migros, Beğendik, Kipa başta olmak üzere Türkiye’nin her bölgesindeki pek çok ulusal ve yerel zincirler ile seçkin marketlerden ulaşılabiliyor.

Saray’ın Bayram geleneklerini duygusal ve eğlenceli bir senaryo ile işlediği "Evde Saray varsa, kapınızı çalan çok olur!" reklam filmini beğenenler ise bu bayram Saray’dan çok özel hediyeler kazanıyor. 15 – 27 Eylül tarihleri arasında www.facebook.com/saraybiskuvi ve www.twitter.com/Saray_Biskuvi adresleri üzerinden yayınlanan reklam filmi videosunu beğenenler arasından seçilecek 20 şanslı kişi Saray’dan lezzet dolu hediye paketlerinin sahibi oluyor.

Saray Bisküvi ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için;
www.saraybiskuvi.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT