Bayrama Özel Hediye Setler

Bayrama Özel Hediye Setler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayrama Özel Hediye Setler

Tarihler: 29 Mayıs 2019 Çarşamba ~ 29 Temmuz 2019 Pazartesi

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2019 ~ Tem 29, 2019

Özel günlerde hediye alışverişlerinin vazgeçilmez adresi BEYMEN, bayram için özel olarak hazırladığı setler ile farklı hediye alternatifleri sunuyor.

BEYMEN Kolonya ve Lokum Setleri
Bayramların vazgeçilmezi farklı içerikli kolonya ve lokumlardan oluşan BEYMEN Kolonya & Lokum setleri, yeni ve özgün aromalarıyla güncellendi. Akdeniz’in benzersiz lezzeti Satsuma, baş döndüren kokusuyla Bergamot, mutluluk veren Tarçın, bolluk ve bereketin simgesi Nar olmak üzere dört farklı lezzetteki BEYMEN Kolonya & Lokum setleri, şık ve gözalıcı sunumlarıyla bayram ziyaretlerinizin gözdesi olacak.

BEYMEN Türk Kahvesi ve Lokum Seti
Kırk yıllık hatra sahip Türk Kahvesi ve bu lezzetli geleneğin tamamlayıcısı damla sakızlı lokumdan oluşan BEYMEN Türk Kahvesi ve Lokum Seti, bayram ikramlarınızı zenginleştirirken, dostluklarınızı da pekiştirecek.

BEYMEN Çikolata
Fıstıklı ve bademli krokandan madlene, el yapımı spesiyal çikolatalardan çikolata kaplı fıstıklı lokumlara, portakal ve bademli çikolata hurma setlerine farklı gramaj alternatiflerindeki BEYMEN Çikolata seçenekleri ile sevdiklerinize tatlı sürprizler yapabilirsiniz.

BEYMEN Makaron
BEYMEN Bayram Hediye Setleri’nin yeni üyesi BEYMEN Makaron ile hem kendinizi, hem sevdiklerinizi şımartabilirsiniz. Gökkuşağı tonlarındaki gözalıcı renkleri, çıtır kurabiyesi arasındaki taze kremasıyla baş döndüren BEYMEN Makaron setleri, altı, oniki ve yirmidört adet olmak üzere üç farklı ambalajı, birbirinden lezzetli portakal, muz, fıstık, vanilya, frambuaz, hindistan cevizi, karamel, çikolata, limon aromalarıyla vazgeçilmeziniz olacak.

Sevdiklerinizi mutlu edecek BEYMEN Hediye Setleri, BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT