Bayramda da Tarzınızı Yansıtın

Bayramda da Tarzınızı Yansıtın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayramda da Tarzınızı Yansıtın

Tarihler: 28 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 28 Temmuz 2018 Cumartesi

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2018 ~ Tem 28, 2018

LC Waikiki bayram için özel olarak hazırladığı koleksiyonda her yaşa uygun tasarımlarıyla dikkat çekiyor. LC Waikiki Bayram Koleksiyonu, ailenin küçükleri kadar büyüklerine de rengarenk modeller sunuyor.

Ailenin her üyesine kendi tarzını yansıtma fırsatı sunan LC Waikiki Bayram Koleksiyonu; sıcak yaz günlerinin enerjisini yansıtan tarzları yine uygun renk ve kumaş seçenekleriyle sunuyor. Uçuş uçuş kumaşların hakim olduğu elbiseler kadınlarda feminenliği yansıtırken keten ve örme kumaşlarla tasarlanan takımlar erkeklere sıcak yaz günlerinde tarzını yansıtma imkanı sağlıyor. Bayramın neşesi çocuklar için hazırlanan koleksiyonda; mavi ve pembenin tonlarına eşlik eden parlak detaylarıyla kızlar birer balerine dönüşürken minik beyler ise takım elbiselerini tamamlayan şık papyon ve kemerlerle bayram havasına girecek.

LC Waikiki’nin bayram koleksiyonunda anneler, çiçekli desenlerin kullanıldığı elbise, etek ve gömleklerle çiçek açarken, kızları ise pembenin romantik tonlarıyla bayramda gözleri üzerine çekecek.

Bayrama özel hazırlanan koleksiyonda evin beyleri her zamanki şıklıklarını korurken, detaylarla stillerini ortaya koyuyor. Küçük beyler için hazırlanan koleksiyonda, rahat ve şık parçalar öne çıkıyor. Pantolon, ceket ve tişört kombininin dikkat çektiği koleksiyonda her yaştan erkekler için tarz seçimler yer alıyor. Sonsuz maviliğin her tonunu kucaklayan koleksiyonda koyudan açığa her renk bayram şıklığını tamamlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT