Bayramda Misafiriniz ve Kolonyanız Eksik Olmasın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayramda Misafiriniz ve Kolonyanız Eksik Olmasın!

Tarihler: 14 Temmuz 2015 Salı ~ 14 Eylül 2015 Pazartesi

Firma: Eyüp Sabri Tuncer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2015 ~ Eyl 14, 2015

Eyüp Sabri Tuncer, bayram mutluluğunuza harika kokularıyla ferahlık katıyor. Bayramların olmazsa olmazı kolonya artık, klasik limon ferahlığının ötesinde Bodrum mandalinasından Alaçatı lavantasına, Küba tütününden Japon kiraz çiçeğinin büyülü kokusuna kadar onlarca seçenekle karşınızda!

1923’ten beri bayramların vazgeçilmezi olan, köklü ve saygın koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, 30’u aşkın farklı kokusuyla bayram mutluluğunuza ferahlık katacak. Bayramlarda misafire kolonya ikram etme geleneğine, nostaljik kolonyalardan, Bodrum mandalinası, Japon kiraz çiçeği ve Ayvalık zeytin çiçeği gibi yenilikçi kokulara kadar uzanan zengin ürün yelpazesiyle renk katan Eyüp Sabri Tuncer, Klasik Kolonya Serisi, Özel EST 1923 Serisi ve yepyeni kokusu Yağmur Ormanları Kolonyası’yla, evinize bu bayram da konuk olmaya hazırlanıyor.

En güzel elbiseleri giyip, en güzel kokuları süreceğiniz bu bayramda, alışveriş listenize Eyüp Sabri Tuncer kolonyalarını eklemeyi unutmayın. Bu yıl yaz aylarına gelen Ramazan Bayramı için meyve ve çiçek notları taşıyan yaza uygun bir kolonya seçerek, sevdiklerinize hediye edebilir veya evinizde misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Siteden yapılan alışverişlerde 100 TL üzerine ücretsiz kargo ve kapıda ödeme gibi fırsatlardan da yararlanmak mümkün.

Bu bayram Eyüp Sabri Tuncer’in gelenekselleşmiş limon kolonyası dışında, yine çok tercih edilen “Lavanta Kolonyası” ve “Paris Gecesi Kolonyası”nı, ferahlık veren “Çeşme Limonu” ve iştah açan “Pembe Greyfurt Kolonyası” veya 30’u aşkın farklı kokudan istediğinizi seçerek, unutulmaz bayram anılarınıza ferahlık katabilirsiniz.

shop.eyupsabrituncer.com
shop.eyupsabrituncer.com/kolonya

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT