Bayramda Mutfaklara İcook Yapışmaz Tavalar ile Lezzet Geliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayramda Mutfaklara İcook Yapışmaz Tavalar ile Lezzet Geliyor

Tarihler: 23 Ekim 2012 Salı ~ 23 Aralık 2012 Pazar

Firma: iCook

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2012 ~ Ara 23, 2012

Bu bayram, daha sağlıklı ve daha lezzetli yemekler için mutfaktaki en büyük yardımcınız iCook Yapışmaz Tavalar olacak. Amway’in özel Duramic teknolojisine sahip yapışmaz tavaları ile çok daha az yağ kullanarak çok daha sağlıklı yemekler pişirmek artık mümkün…

Kozmetik ve cilt bakımından ev bakım ve temizlik ürünlerine, vitamin ve beslenme destek ürünlerinden ev teknolojisine kadar 500’den fazla ürüne sahip Amway, özgün DURAMIC teknolojisine sahip, üstün performanslı iCook Yapışmaz Tavaları ile daha az yağ kullanımı ve çok daha sağlıklı bir pişirme imkânı sağlıyor. Özel cam kapaklı yapışmaz kaplama sistemiyle üretilen tavaların üç katmanlı yüzeyi çizilmeye karşı da son derece dayanıklı.

iCook Yapışmaz Tavalar, birbirine sabit olarak bağlanmış üç katmanlı Optitemp tabana sahip. Bu sayede ısı, tavanın her tarafına eşit olarak dağılıyor ve çok daha uzun süre korunuyor.

Güzel ve sağlıklı yemek pişirmenin sırrının pişirme kabının ısıyı etkin ve eşit bir şekilde dağıtma özelliğinde gizli olduğunu bilen Amway’in iCook tavaları ile bu bayram mutfaklar çok daha konforlu, yemekler çok daha lezzetli ve sağlıklı…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT