Bayramda Rahatlığından Vazgeçmeyenlerin Tercihi Sneaker

Bayramda Rahatlığından Vazgeçmeyenlerin Tercihi Sneaker

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayramda Rahatlığından Vazgeçmeyenlerin Tercihi Sneaker

Tarihler: 12 Temmuz 2019 Cuma ~ 12 Eylül 2019 Perşembe

Firma: In Street

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2019 ~ Eyl 12, 2019

Bayramda sportif şıklığı yakalamanızı sağlayacak sneakerlar, onlarca farklı modeli ile In Street mağazalarında... Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarında; dünya markalarının klasik modellerinden son trendlerine uzanan onlarca sneaker çeşidi yer alıyor. Her yaşı ve her tarzı saran sneaker trendi, bayramda da rahatlığından vazgeçmeyenlerin tercihi oluyor.

Tüm aile fertlerinin, yaz aylarında klasik ya da casual parçalarla spor kombinler yaratmasını sağlayan sneaker’lar, bayramda da tercihi rahatlık olanlar için In Street mağazalarında yerini aldı. Dünya markalarının ikonik modellerinden son trendlerine uzanan onlarca sneaker modeliyle bayramda konfor ve şıklık bir arada…

Yaz mevsiminin vazgeçilmez rengi beyaz ile sezonun en gözde trendi renkli detaylar In Street’te buluşuyor, tüm aile bireyleri en şık bayram adımlarını yine In Street ile atıyor. Tabanlarda ve bağcıklarda renkli detayların ön plana çıktığı modellerden, ayaklara nefes aldıran aqua modellere kadar onlarca çeşit sneaker, gündelik yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline geliyor. Tüm ortamların vazgeçilmezi olma özellikleriyle ön plana çıkan sneaker’lar, kadınların uçuş uçuş elbiselerine, erkeklerin hareketli şortlarına ve çocukların cıvıl cıvıl bayram kombinlerine havalı bir biçimde eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT