Bayramda Tatil, Eğlence ve Lezzet Bir Arada

Bayramda Tatil, Eğlence ve Lezzet Bir Arada

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayramda Tatil, Eğlence ve Lezzet Bir Arada

Tarihler: 22 Mayıs 2019 Çarşamba ~ 22 Temmuz 2019 Pazartesi

Firma: Hilton İstanbul Bomonti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2019 ~ Tem 22, 2019

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Ramazan Bayramı’na özel hazırladığı kampanyalarla misafirlerine indirimlerle dolu keyifli bir tatil yaşatmaya hazırlanıyor. 31 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasındaki konaklamalarda yüzde 25 ve otelin yiyecek-içecek alanlarında yüzde 10 indirim fırsatı sunan Hilton İstanbul Bomonti ayrıca İstanbul’da ailece eğlencenin favori noktaları Merlin Entertainments merkezlerine girişte yüzde 25 indirim ile seçili Bomontiada mekanlarında indirimli yeme-içme ayrıcalığı da sunuyor.

Bomonti’nin yükselen değeri Hilton İstanbul Bomonti, Ramazan Bayramı tatilinde ağırlayacağı misafirleri için eğlence ve lezzet dolu konaklama paketlerini cazip indirimlerle taçlandırıyor. 31 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında Hilton İstanbul Bomonti’de konaklayan misafirler, kahvaltı dahil oda fiyatı üzerinden yüzde 25 indirimin yanı sıra oda servisi hariç otelin tüm yiyecek/içecek alanlarında yüzde 10 indirim fırsatına da sahip olacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT